Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Sorun çözüldü

Bi şekilde iade edip paranı almaya çalış hocam
  2. AlpBeyk

Sizce sistemimin ederi ne kadar

Kasa 7 8 düşük değilmi hocam sahibindene baktığımda 10 k dan aşağıya yok pek
  3. AlpBeyk

Sizce sistemimin ederi ne kadar

Yaklaşık 3 4 senedir kullanıyorum lisede kullandım üniye geçiceğimde yazın satmayı düşünüyorum sizce şuan ne kadar eder Corsair spec delta rgb 550w psu Asus rx 5500 xt 4gb Gskill 3200 mghz 8*2 B450 m s2h anakart Ryzen 3 3100 Msi g241 144hz monitör Gxt 890 cada red switch Hepsini temiz kullandım...
  4. AlpBeyk

40.000 TL civarı sistem toplamak istiyorum

Ne alakası var hocam
  5. AlpBeyk

Hocalar alınır mı lütfen cevap verin

Hocam bence yeni bi konu açın detaylıca istediklerinizi 2.el olup olmıycağını hangi oyunları oynıcağınızı falan detaylıca yazarsanız yardımcı olucaktır bir çok kişi
  6. AlpBeyk

6500-7000 tl sistem önerisi

oyun için istiyor sadece yeter büyük ihtimalle aslında
  7. AlpBeyk

kendime alcak olsam olur ama arkadaşın pc hakkında hiç bir bilgisi yok nerdeyse onun için hazır sistem daha iyi olur teşekkürler yardımın için
  8. AlpBeyk

yok maalesef ama bekleyebilir galiba
  9. AlpBeyk

bir arkadaş için öneri istiyorum hazır sistem olursa daha iyi olur
  10. AlpBeyk

R3 3200G sistem alınır mı?

5000 tl bütçede apu pek tercih edilmiyor forumda daha iyisini önerebilecek arkadaşlar vardır
  11. AlpBeyk

Ekran kartsız Sistem Önerisi

Kasa varmış
  12. AlpBeyk

gt 1030 hala alınır mı?

Bence her türlü alınır şuan ben kullanıyorum oc yaptım forzayı 1080 p low da 30 50 fps de oynuyorum
  13. AlpBeyk

14.000₺ Sistem Önerisi Yapar mısınız?

Bro bende 500gb m.2 ssd vardı bilgisayarımı alırken alalı 6 ay falan oldu 20 civarı oyun var yüklediğim oyunların hiçbirini silmedim ve hala 80 gb boş yer var 500 gb sata ssd almayı düşünüyorum şuandada bence 500 gb aldıktan sonra o size çok uzun süre yetecektir benim gibi yüklediğiniz oyunları...
  14. AlpBeyk

Ne sıklıkla temizlik yapmalıyım?

Ben 8 aydır temizlemiyorum
  15. AlpBeyk

Donanım arşivi ne zaman sistem toplayacak ?

Kaba dil kullanan kişileri uyarmak sadece moderatör görevi değil bizde uyarabiliriz ama devam ederse moderatör devreye girer en azından benim bildiğim kadarıyla böyle
  16. AlpBeyk

bu set güzel mi fps ve moba oyunalrı için

👌👌👌 bence gayet iyi
  17. AlpBeyk

bu parçalar uyumlu mu

Olmaz
  18. AlpBeyk

Çözüldü✓ Neden hep apu kullanılmıyor

Knk 2. Sayfada yazdım kusura bakmayın gördüğüm bir grafiği yanlış yorumlamışım
  19. AlpBeyk

Kusura bakmayın gördüğüm bir grafiği yanlış yorumlamışım peki tam olarak hangi ekran kartı gücündr
  20. AlpBeyk

Şimdi bildiğim kadarıyla ryzen 5 pro 4650g gtx 1660 süper i her türlü geçiyor ama fiyatı gtx 1660 süpere göre yanında da işlemci aldığımızı düşünürsek aşşşırı ucuz oluyor neden apu işlemci kullanmak yerine ekran kartı takılıyor Bu soru bilen biri için şuan aşırı saçma geliyo büyük ihtimalle ama...
Top Bottom