Arama sonuçları: *

1. AlperenAygun

60.000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Evet arkadaşlar kuzenime bilgisayar toplicaz Bütçe 60.000₺ Genellikle oyun oynayan Hikayeli oyunlar olsun FPS oyunlari olsun karışık oynayan biri Bluetooth da kullanan biri Wifili ve Bluetooth lu iyi bir bilgisayar önerisi istiyorum Aklımda işlemci olarak ryzen 7 7800x3d var Ekran kartı...
  2. AlperenAygun

her şey dahil toplam 100.000 TL ye bilgisayar topluyorum

İntel işlemci hem oyunda hemde renderde iyi performans verir dedi bir arkadaşım 1717103350 VA panel daha uygun ama
  3. AlperenAygun

Hocam ben ekipmandan pek anlamam yalan olmasın hele hele monitörden hiç anlamam ips ve en az 240 hz al dediler bana
  4. AlperenAygun

Tek 1 tane olsun demem de 2. Monitör olarak pivot bir monitör istiyorum dik koymak için Ana monitörü 2k yapsam parası artacak bayağı 1717103078 Hocam ekran kartını fazla takmayan biri olarak Render için en düşük 4070 super gerekir dediler ondan İşlemci olarakta performanslı bir şey var diye...
  5. AlperenAygun

Evet arkadaşlar şimdi her şey dahil iş ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum Bilgisayarı yazılım,render,CS2,valorant gibi oyunlarda kullanıcam İlla intel veya illa AMD işlemcili diye bir isteğim yok aynı şey ekran kartı içinde geçerli Benim tercihim olarak ekipmanlara 20.000 TL ayırmak Ve...
  6. AlperenAygun

Bilgisayar satın Alıcam iyi mi? kötümü öneriler

165hz 1080p bir monitör bana yeter diye düşünüyorum Mouse olarak glorius model o wireless Klavye olarakta havit kb884L almayı düşünüyorum 10k olur hepsi herhalde
  7. AlperenAygun

Monitör ve ekipman için ayrı bir bütçe belirlemedim ama her şey için en fazla 70bin gibi bir bütçem var Bilgisayar render olsun oyun olsun 3d oyun programlama olsun ve yazılım gibi pek çok şeyde kullanıcam en az 2tb depolamada lazım 1715167566 Buda herhalde o ram işi gibi
  8. AlperenAygun

Montaj işi sorun değil onu yaparım kuzenim o konuları biliyor montaj vb
  9. AlperenAygun

🤣🤣 Bana minimum i9 olması lazım dedi render için bütçemi söyledim bana bunu hazırladı kampanya sistem bekletmeden al falan diyor
  10. AlperenAygun

Mouse monitör klavye vb her şey dahil olsa Birde monitör en az 165hz olsa (oyun falanda oynarım büyük ihtimal) @ahmetmelihalemdar
  11. AlperenAygun

70 binin altında olsun yeterli
  12. AlperenAygun

Yaparsan çok sevinirim ama aynı ram piyasada 20.000 lira olarak gördüm
  13. AlperenAygun

Maalesef şaka değil. Pek fazla anlamadığım için buraya sordum zaten aynı fiyata bana her şey dahil bir şey oluştururmusun bu kampanyalı fiyatiymiş 1715166975 Siteyle alakası yok bir bilgisayarci arkadaş yaptı
  14. AlperenAygun

Arkadaşlar böyle bir bilgisayar var. Yazılım - Render - 3d oyun proglama için kullanıcam alınır mı? veya hangi şeyler değiştirilebilir her şey var mouse olsun klavye olsun monitör olsun alınır mı? değiştirilcek şeyler varmı ?
  15. AlperenAygun

50bin TL ye render ve oyun için sistem önerisi

Yayın işini yok saysak Yani yayın yapmıyorum desek önemli bir şey değil o zaten Oyun için ve render için çok üst düzey değilde ortalama veya ortalamanın üstünde beni 2-3 sene idare edecek 2-3 sene sonra minik bir upgrade ile uzun yıllar beni goturcek bir şey lazım bana Borçlar ile felan en...
  16. AlperenAygun

Yayın işine girmedim ama render işini dayımın bilgisayarından yapmisligim var ucu ucundan yeni yeni giriş yaptım o işede Ama sistem konusunda pek fazla bilgim yok Şu şu ekran kartının şu özelliği ne işe yarar hakkında pek bir bilgim yok Yani tek bildiğim şeyler dlss rtx fsr falan Cahilim...
  17. AlperenAygun

4. Ekran kartını rx7600xt yapsak 16vram var sonuçta https://www.tebilon.com/xfx-speedster-qick309-radeon-rx-7600-xt-16gb-gddr6-128bit-fsr-3-amd-ekran-karti-rx-76tqickbp/?ref=akakce&v=1.87.9 1 . İşlemci olarak intel tarafını seçsek Mesela...
  18. AlperenAygun

Neyse teşekkürler
Top Bottom