Arama sonuçları: *

1. AltugÖzdmr

VOK SISTEMI ALMAYA ÇALIŞIRKEN UYDUNET REZALETI

Ben internet gittiği için farkedemedim 🤬 :/
  2. AltugÖzdmr

Sürekli sayfa yeniliyorum başka ne yapayım
  3. AltugÖzdmr

Sürekli yeniliyorum sayfayı
  4. AltugÖzdmr

Vok sistemi almaya çalışırken evde internet gitti sistemi alamadım telefonda da yoktu internet böylesine rezillik görmedim soylarına analarına bacılarına sövmemek için kendimi zor tutuyorum!
  5. AltugÖzdmr

14K Bütçe ile sistem önerisi

Bu butçelerde alabileceğim en iyi kart 5500 veya üzerine biraz daha ekleyerek 5600 herhalde değil mi? Birde ek olarak Vatan'da 5500 1784 TL'ye inince cazip gelmişti ama 5600 daha mantıklı sanırım anladığım kadarıyla.
  6. AltugÖzdmr

Şıklıktan ziyade sistem ne kadar hava alacak aslında onu önemsiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Warrcy 4 kösesi de camdı düzgün hava akışı olmuyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim
  7. AltugÖzdmr

Evet şu anda ben de farkettim tekrardan teşekkürler
  8. AltugÖzdmr

Çok teşekkürler hocam. Peki hazır buradan mı almayı önerirsiniz yoksa tek tek toplamak mı daha hesaplı olur? Ben şimdi bakacağım ama biliyorsunuzdur diye size soruyorum
  9. AltugÖzdmr

İnanır mısınız gerçekten PC günlerimi özledim. PS ciddi manada bıkkınlık vermeye başladı :/ 1668245065 İnanır mısınız gerçekten PC günlerimi özledim. PS ciddi manada bıkkınlık vermeye başladı :/
  10. AltugÖzdmr

Merhaba arkadaşlar, monitör hariç olarak 14k ile toplayabileceğim en iyi bileşenler sizlerce nelerdir? Bir süre Playstation'a yoğunlaştığım için bu piyasadan uzak kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hazır sistemler de kendim toplayacağım sistemler de benim için uygundur.
  11. AltugÖzdmr

Bilgisayar Toplamak İçin Gereken Bütçe

Anladım teşekkürler
  12. AltugÖzdmr

Akıcı bir şekilde oynamak istiyorum açıkçası normalde konsol oyuncusu olduğum için FPS değeri olarak net bir şey belirtemedim
  13. AltugÖzdmr

Merhabalar, genelde Football Manager bazen de R6 ve CSGO oynayabilmem için gerekli gereksinimlere sahip bir bilgisayar toplayabilmem için ne kadar bütçeye sahip olmam gerekiyor? Ayrıca önerdiğiniz bir hazır sistem veya bir başka öneriniz var mı? Teşekkürler.
  14. AltugÖzdmr

game garaj PCm geldi sayfa 5

Hayırlı olsun umarım istediğin performansı alırsın birde bende birebir sistemi düşünüyorum sistemin linkini atabilir misin rica etsem
Top Bottom