Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

10000 TL Bütçe Ekran Kartsız PC Toplama

Bunları demek kolay hocam. Önemli olan marka. Bana kaliteli ve markalı parçalar lazım.
  2. Asansörcü

10000 TL Bütçe Ekran Kartsız PC Toplama

Merhaba. Arkadaşım bilgisayar toplayacak. 10K bütçesi var, elinde 3060 ekran kartı var o yüzden sistemde ekran kartı olmayacak. Monitörsüz ve ekran kartsız sistem önerilerinizi bekliyoruz.
  3. Asansörcü

İlk kez PC hazırladım, nasıl?

Yanıt ve önerileriniz için çok teşekkürler.
  4. Asansörcü

Teşekkür ederim.
  5. Asansörcü

Sistem toplama modülünden toplamadım ancak tek bir siteden toplamaya çalıştığım doğru. Kampanyalar vs. takip edeceğim. Aynı zamanda akakçeyi kullanacağım.
  6. Asansörcü

Teşekkür ederim.
  7. Asansörcü

Hocam fiyat konusunda haklısınız, fiyat dışında önerileriniz var mıdır? Hocam fiyat konusunda haklısınız, tamam. Fiyat dışındaki önerileriniz nelerdir?
  8. Asansörcü

2020'den beri burada olduğum her zaman sistem toplamaya uğraştığım veya sürekli forumda aktif olduğum anlamına gelmez ve gelmiyor. Ben buraya genellikle asansör konuları açardım. 1656863127 Önerileriniz nelerdir?
  9. Asansörcü

Onlarca kez yazmama ve belirtmeme rağmen halen soruyorsunuz. İLK KEZ SİSTEM HAZIRLADIM, BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ İYİ OLMAYABİLİR VE İYİ OLDUĞUNU DA İDDİA ETMEDİM.
  10. Asansörcü

Tamamdır, teşekkür ederim. 1656862608 Teşekkürler.
  11. Asansörcü

İnşallah hocam, daha iyileri size nasip olsun inşallah :) 1656862428 Hocam konuya o kadar yazdım, sistemi toplamadım. Canım sıkıldığı için bir sistem çıkarttım.
  12. Asansörcü

Fark ettim hocam, teşekkür ederim. Ben tek siteden toplama gayretine girdiğim için pahalıya denk geldi, bir de pek N11 veya Trendyol gibi sitelerden PC toplamaya sıcak bakan biri değilim. Ondan da kaynaklı biraz. Hocam güzellik görecelidir ancak 26 bin TL'lik sistem her şekilde çok güzel bir...
  13. Asansörcü

Hocam SSD'lerden birisi 500 GB, M.2. Diğeri 1 TB SATA. NVidia delisi değilim. PSU pahalı ancak performansı güzel diye biliyorum. Soğutucu ekleyecektim, unuttum. Teşekkür ederim. 1656862006 Öneriniz için teşekkürler. 1656862029 Pahalı olmasını fark ettim, tek siteden topladığımdan kaynaklı...
  14. Asansörcü

Hocam trendyol gibi B2B Eticaret sitelerinden bilgisayar parçası almaya birazcık doğru bakmıyorum, sebebini bilmiyorum. Merak için topladım, gerçekten yakın zamanda iyi bir fiyata toplayacak olursam konu açacağım. Parça kaliteleri hakkındaki düşünceniz nedir? Hocam 5600X ile 5600 arasında pek...
  15. Asansörcü

Merhabalar. PC için bir liste hazırladım ve listesini çıkarttım, sizce bu fiyata bu PC nasıldır? Çekinmeden düşüncelerinizi yazabilirsiniz, aynı zamanda nelerin değişip daha verimli olabileceğini yazarsanız sevinirim. İlk kez bir PC hazırladım. Anakart...
  16. Asansörcü

20 bin TL monitör dahil sistem toplama

Teşekkür ederim.
  17. Asansörcü

MMORPG'de oynuyor, FPS de oynuyor, açık dünya da oynuyor. VALORANT, CSGO, LOL, Sea of Thieves, Blazing Sails, The Forest, Ark Survival Evolved gibi aklınıza gelebilecek bir çok oyun.
  18. Asansörcü

Monitör tavsiyeniz nedir?
Top Bottom