Arama sonuçları: *

1. AslındaSakinim

Eksik parçalara öneri bütçe sıkıntısı yok.

Görünüşü önemli evet. İşlemci için sıvı soğutma düşünüyorum zaten ama çok kararsız kaldım işte. Rog ryuo 3 mü yoksa deepcool lt720 mi? Sıvı soğutmada dikkat etmem gereken özellik nedir mesela? Veya kasa alırken dikkat etmem gereken özellik nedir soğutma açısından hava sirkülasyonu açısından?
  2. AslındaSakinim

Eksik parçalara öneri bütçe sıkıntısı yok.

PC toplamaya çalışıyorum aylardır. Anlamayınca sıkıntı oluyor yanlış bir ürüne gereksiz bir para vermeyeyim diye kararsız kalıp duruyorum. Elimde Asus TUF 4080, ryzen 7 7800x3d, MSI x670P var. Geri kalan parçalar için yardımınızı bekliyorum. Kasadır ramdir işlemci sıvı soğutmadır PSUdur...
  3. AslındaSakinim

Asus TUF Gaming 4080 OC Üzerine Sistem Kurma

Tamamdır hocam teşekkürler
  4. AslındaSakinim

Tamamdır PSU 1000lik alayım ne olur ne olmaz sıkıntı çıkmasın. Anakartı aldım msı x670p modeli. Ram için dediğinize baktım ama sanki tek model marka var baska yok
  5. AslındaSakinim

Psu kaçlık olmalı hocam 850w yeterli mi yoksa 1000w mı almalıyım
  6. AslındaSakinim

Hocam beklemedeyim hâlâ 😄
  7. AslındaSakinim

İzmirdeyim maalesef hocam
  8. AslındaSakinim

Tamamdır hocam bekliyorum 1704007093 Tamam hocam teşekkürler
  9. AslındaSakinim

Belli değil hocam. Güzel bir sistem olsun uzun süre götürsün istiyorum.
  10. AslındaSakinim

Hocam anakartın modelleri çok önemli mi x670E var x670P var mesela fiyat farkı da var aralarında siz hangisini öneriyorsunuz. 360mm sıvı soğutmalar arasında da çok fiyat farkı oluyor malzeme kalitesinden ötürü mü bu sizce hangisi alınmalı marka model olarak yazma şansınız var mı. Aslında...
  11. AslındaSakinim

Elimde TUF 4080 OC ekran kartı var. 2k bir monitörüm de var. Kalan parçaları da toplamak istiyorum baştan sona ve yardımlarınızı bekliyorum. Güzel bişey olsun bütçe sıkıntı değil ama basit farklar için çok paralar dökmek istemiyorum mantıklı bir alışveriş olsun istiyorum. Bu işte anlayan...
  12. AslındaSakinim

2K sistem için yardım

Arkadaşlar sıfırdan sistem toplamak istiyorum fakat bilgisayar toplama konusuna çok hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 50-70k arası İşlemciyi ryzen 7 7800x3d düşünüyorum. Ekran kartı konusunda çok kararsızım 4070ti yada 4080 düşünüyorum ilerde 4k monitöre geçerim belki diye. Diğer...
  13. AslındaSakinim

45-50k bütçe ile PC toplama. Monitör hariç.

Ddr5 giriş seviyesi sistem yapmak yerine ddr4 üst düzey bir sistem yapmak daha mantıklı olmaz mı sizce de
  14. AslındaSakinim

45-50k bütçe ile PC toplama. Monitör hariç.

Sa beyler, pcden hiç anlamıyorum desem yeridir. 2k bir monitörüm var. Orada grafik ayarları full rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Başlıkta da belirttiğim gibi sadece kasa olacak. Şimdiden teşekkürler
Top Bottom