Arama sonuçları: *

1. A

Yükseltmeler ile 27k hazır sistem

Merhaba arkadaşlar, genelde fps oyunları oynayacağım, series x var birde elimde hangi tarafta ucuz oyun denk gelirse anca öyle hikayeli oyunlar oynarım. 2k 165 hz lg32gn600b monitörüm var, birde yanına fps oynayabilmek için 24 inç 1080 p bir lg monitör alıcam. Ben sistemin yükseltmelerini bu...
  2. A

Video düzenlemek için pc önerisi

Peki m2 li mac mini versiyonunu beklemeli miyim yoksa 16 gb ram yükseltmesi yapıp direkt almalı mıyım m1 versiyonu?
  3. A

Video düzenlemek için pc önerisi

Merhabalar, pc alma amacım 4k oyun videoları düzenleyebilmek. Oyun oynamak için xbox series x ve 32 inç 2k bir monitörüm var yanına da bir pc istiyorum. monitörüm olduğu için mac mini m1 düşündüm ama yeni versiyonunun yakın zamanda geleceğini duydum. Bir yandan da kasa toplamanın mantıklı olup...
  4. A

kasa bilgisayar tavsiyesi lazım

Unlost eco v2 ye bakabilirsin.
  5. A

Mini pc alınır mı ? asrock x300

@Barış Yalçın Abi bi bakabilir misin rica etsem :)
  6. A

Teşekkürler ama oyun oynamak için toplamıyorum bilgisayarı mini pc olsun istiyorum hoşuma gidiyor ve gündelik işlerimi halletsin. Bir yandan tft atarken bir yandan twitchde takılayım vs gibi. 2 monitör istiyorum o yüzdende.
  7. A

Monitör dahil 8500 tl
  8. A

Gündelik kullanım için uygun mu sizce arada tft tarzı oyunlarda oynamak istiyorum. Isınma problemleriyle karşılaşır mıyım ? Veee çift monitör yapmak istiyorum bu sisteme biraz fantazi katalım xd bu monitörden 2 tane alıp kullanmak mantıklı mı ...
Top Bottom