Arama sonuçları: *

1. B

50 55 bin tl arası kasa önerisi

Hocam akvaryum kasa istiyorsanız bile rampage marka kasadan ziyade daha alanında bilinen kasalara gidin bence hava akışı çok önemli özellikle bu bütçelerle güzel parçalara yönelmek gerekir. 1737710784 Normalde RTX'e yonelmeyi öneririm ama şuan yeni çıkacak DLSS 4 MFG teknolojisi 4000 serisine...
  2. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Hiçbir yerde göremediğimmden açtım konuyu deneyim sonuçları ben paylaşayım bari yarın
  3. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Ryzen 5 7600X Kullanıyorum, Turbo Mode açmam işe yarar mı. Kullanan arkadaşlar fark etti mi, özellikle hikaye oyunlarında fps değişimi oluyor mu ?
  4. B

Bu hazır sistemin parçaları uyumlu mu?

CL Değeri Minimum 36 olmalı bütçeniz yetiyorsa 30 olur Mhz olarak 5600 Bütçeniz yetiyorsa 6000 MHz alın. Birde 2x8 yerine 1X16 alın ki ilerde Upgrade'de sıkıntı çıkmasın.
  5. B

Türkiye'de PC Toplamak: Beklemeli miyim?

Hazır sistem olarak almış bu kalitede sistemin üzerine 5070 eklemek hazır sistemlerde en az 10k belki 15k koyacaktır o zamana işlemci anakart ne olacağınıda ön göremeyiz şuan en azından ekran kartı ile anakart satıp anakarti bir tık düşürüp 5070e geçebilir.
  6. B

Türkiye'de PC Toplamak: Beklemeli miyim?

Kalite / Performans çok güzel olmuş hocam dediğiniz gibi sıkıldığında istediğin gibi ekran kartına istediğin gibi x3d İşlemciye geçersin hiçbir parçada sorun çıkarmaz.
  7. B

4080 superi satmalı mıyım

4080 belki kalabilir de 4080S Kas gücünde kalmaz gibi
  8. B

4080 superi satmalı mıyım

Hocam mantıklı olan gibi bende 4070S'i satsam mı diye düşündüm de geldiğinde fiyatların ne olacağı belli olmaz daha 3 Hafta var gelmesine satmaktan vazgeçtim.
  9. B

Ddddd

Kullanan arkadaşlar etkisini fark etti mi açmaya değer mi ? İşlemcim Ryzen 5 7600X
  10. B

Topladığımız sistem nasıldır ?

Aklın yolu bir.
  11. B

Topladığımız sistem nasıldır ?

Öncelikle 40K bütçeye 4060ti olmamış en azından 7800xt olsa daha iyi olurdu anakart çok giriş seviye ramler cl48 7500fe hava soğutma yeterli olurdu
  12. B

Bilgisayarım 2. el kaç fiyata satılır?

10 11e gider hocam o pc
  13. B

Bende 12den dursun demiştim pc alana kadar yazan olmadı pc alınca 10a çektim 9a okeyledi biri direkt sattım letgodan
  14. B

Sizce sistem iyi mi?

Güzel sistem hocam kalite/performans
  15. B

Pc Toplama kasa yorum

Peşin ne kadar
  16. B

Pc Toplama kasa yorum

Hocam uyumsuz parça yok fakat anakart giriş seviye kalmış Ram cl48 olması kötü en azından cl36 olabilirdi 50k peşin fiyat mı?
  17. B

Nasıl gitmez hocam benim r5 3500x rx 5500xtli sistem bile 9dan 2 günde gitti
  18. B

Sizce sistem iyi mi?

Sistem güzel ama fiyatı ne hocam ?
  19. B

50k gaming bilgisayar önerisi

Gta 5 dediğiniz FiveM mi duz gta 5 mi ?
  20. B

50k gaming bilgisayar önerisi

4060ti almayın hocam o paralar hayatta verilmez oynayacağı oyunlara bağlı ikinci el 4070 veya 3080ti yönelebilirsiniz. 1735652000 Elden alın testlerini temizce yapın, aldığınız kişi çevrenizde yaşaması daha da iyi olur. 1735652002 Elden alın testlerini temizce yapın, aldığınız kişi çevrenizde...
Top Bottom