Arama sonuçları: *

1. BNurullah

MSI vs Monster Laptop Kararsızlığı

bunu satın almam için diğerlerinden ayıran önemli bir fark veya herhangi neyi var?
  2. BNurullah

veya Excalibur G770'i nasıl değerlendiriyorsunuz 1629562704 ve anlamadığım olay şurda biri i5 1650ti vs ile 13k olurken monster nasıl oluyorda i7 3080 vs vs ile 13k?
  3. BNurullah

Bunu al derken bana gerçekten önemli ve iyi bir sebep söylemelisiniz ki bende her iki markadan vazgeçip bunu sipariş edebiliyim :) 1629562420 Nedir?
  4. BNurullah

Ram, ekran kartı ve depolama farkları var. Masaüstünden ziyade dizüstü tercihim. Monsterda da win10 alabilirim sorun değil o. MSI tamam malzemesi kalite diyorlar Monster'a plastik, her ikisinin forumlarında övende çok dövende. Monster seçerek zar atmalı mıyım?
  5. BNurullah

selam dostlar, 13-14k bandında Yazılım işlerimi halledebileceğim yeri geldiğinde oyun oynayabileceğim teknik bozukluklarla başımı ağrıtmayacak bir laptop arayışı içerisindeyim ve başlıktanda anlaşılacağı gibi iki marka ve aynı fiyat aralığında farklı özellikler... Bu yüzden Monster bi tık daha...
  6. BNurullah

Donanım Yükseltmek İçin Yardım

Videoları izleyip tekrar döneceğim.. Teşekkür ederim
  7. BNurullah

Bu kartın 1660 super den daha mı iyi olduğunu söylüyorsun dpstum?
  8. BNurullah

İ5 6nesil yetmez mi yoksa i3 10.nesil mi güçlü?
  9. BNurullah

Önerilen anakarta hangi ekran kartını önerirsin?
  10. BNurullah

Allah razı olsun zamanını bana ayırdın.. Bu konudan ayrı ama sormak istiyorum belki biliyorsun eski bir laptopun var 9 yılı bitmek üzere ekran kartı 500mb ati mobility hd4500 series win8 kurulu iken driverini kurduğumda yanında control center'i de geliyordu win10a geçtiğimde ayarlarda updateden...
  11. BNurullah

Eyvallah, son olarak önerdiğin anakart 1660'ı tam performans çalıştırır mı yanında söylediğin i3 ile.. ve anakartta m2 desteği var mı
  12. BNurullah

sizin önerdiğiniz ekran kartı benimkinden iyi mi ve 1660a göre nasıl
  13. BNurullah

ellerine sağlık olsun dostum. erkan kartı iyi mi 1660 vs olmaz mıydı ?
  14. BNurullah

çook çok zorlarsam 4.000
  15. BNurullah

hayır dostum. elimdeki bilgisayarı yukarıda gördün ve değiştirmek istediklerim ssd(siparişini verdim), anakart, işlemci, ekran kartı, psu bunlara f/p olarak ne alıyım 144hz çıktıyı monitöre verebilecek
  16. BNurullah

maalesef ki şu sıralar almayı düşünüyorum.. son olarak anakart ekran ve işlemci kombinasyonun nedir dostum? 144hz monitörü destekleyen nedir?
  17. BNurullah

bütceden ziyade 480 gb güçlü bir sata ssd olsun dostum ayrıca ekran kartı işlemci ve anakart kombosu yapar mısın linkleriyle ricam 1611170782 siparişini veriyorum teşekkür ettim dostum
  18. BNurullah

bütcemiz ort halli bütceden ziyade 480 gb iş görecektir. ama sağlam olsun lütfen sorunsuz çünkü toshiba ocz tr200 aldım 1 yılda %70e düştü
  19. BNurullah

sata ssd önerir misiniz ricam.. güçlü olsun
  20. BNurullah

sata ssd ve nvme ssd arasında ucuk performans farkı var mı ayrıca 1660 la uyumlu çalışır mı uzun vade için nvme m2 ssd mi yoksa normal ssd mi tercih etmeliyim 1611168399 nvme destekli almaya 'cidden' gerek var mı?. 1660 ı tam destekleyen işlemci nedir
Top Bottom