Arama sonuçları: *

1. BarisSeyhan

Ryzen 5 7500F sistem toplayacağım, önerilerinizi bekliyorum

Hazır sistemleri demonte olarak alabilirsiniz. Daha uyguna gelir, hem de kendiniz toplarsınız.
  2. BarisSeyhan

Amazondan pc topluyorum parçalar uyumlu mu?

Kasayı özelleştirip bu sistemi de alabilirsin. Taksit durumunu bilmiyorum ama.
  3. BarisSeyhan

Hocam ekran kartına soğutma takamayacağınız biliyorsunuz heralde.
  4. BarisSeyhan

Vade farksız diye +8 bin TL vermek çok mantıksız bence. Vatanda filan taksit nasıl oluyor bilmiyorum ama şuan sistemlerin fiyatı iyi orada.
  5. BarisSeyhan

Uyumlu da neden amazon peki? Daha ucuza başka yerlerden hazır olarak alabilirsin. Fiyat çok uçuk.
  6. BarisSeyhan

Msi 3060 venüs sistem topluyorum acil yardım !

Bu fiyatlara 4070 li sistem almanı öneririm. Attığınız sistem 4060Ti 8GB. 4070 ekran kartı hem daha performanslı hemde RAM'i 12 GB. 2K da çok iyi performans verir.
  7. BarisSeyhan

Msi 3060 venüs sistem topluyorum acil yardım !

Anakart işlemci uyumsuz. Güç kaynağı yok. Ram yok. O bütçeye 3060 dan çok çok daha iyi ekran kartlı sistem toplanır. Çözüm hazır sistem(Özelleştirme yapılabilir). Edit: Ram, SSD ve güç kaynağı ile ilgili bölümü görmemişim. 1727423963 Örnek olması açısından Bu sistemde kasa değiştirilip...
  8. BarisSeyhan

Elimde GTX 1080 var hangi parçaları değiştirmeliyim.

R5 5600 stok fanla biraz ısınıyor. Ucuz kule tipi hava soğutma ile çözersin. Anakart değişimi ve Rami 16 yaparsan işini görür. Güç kaynağını yazmamışsın.
  9. BarisSeyhan

topladığım sisteme bakarmısınız

İşlemci AM4, Anakart AM5 o_O
  10. BarisSeyhan

Büroya APU sistem toplamam gerek öneriniz var mı?

Özelleştirme yaparak bu tarz sistem işinizi görebilir. 8600G seçeneği de var. Bu arada 750W güç kaynağına çok ta gerek yok sonuçta ekran kartı yok sistemde. Benim attığım sistemdeki güç kaynağı değiştirilebilir ama.
  11. BarisSeyhan

ilkkez bilgisayar alacağım yardım eder misiniz ?

19 Bin TL'ye 4060 Tİ çok pahalı.
  12. BarisSeyhan

Uygun fiyatlı Ryzen 9 7950x3d ile RX 7800XT'lı sistem dizilebilir mi?

88 bin TL'lik sistemi Gamepower güç kaynağına emanet etmek ne kadar mantıklı bilemedim.
  13. BarisSeyhan

39.944TL'YE ALACAĞIM SİSTEM

Yanlış bir düşünce bence ama kişisel bir konu. Ama o ekran kartının Nvidia da karşılığı 4070 sizin önerdiğiniz kart baya bir düşük kalıyor.
  14. BarisSeyhan

39.944TL'YE ALACAĞIM SİSTEM

4060 ile kıyaslanmaz arkadaşın attığı sistemdeki ekran kartı. Saçma bir öneri yapmışsınız.
  15. BarisSeyhan

İNTEL ARC EKRAN KARTLI SİSTEM NASILDIR?

Matematik hocası gruptan ayrıldı.
  16. BarisSeyhan

Hani şu saniyesinde biten sistemlerden mi? Onları almak çok zor, arkadaşın onları beklemesi saçma olur. Stoğu fazla olan bir indirim bulduğunda almalı bence.
  17. BarisSeyhan

20 k 4060Ti sistem mi?
  18. BarisSeyhan

20 ye kadar çıkabiliyorsanız İntel ekran kartlı sistem almayın.
  19. BarisSeyhan

BİLGİSAYAR TOPLAMA 20K YAKIN

Konuyu açtınız neden takip etmiyorsunuz anlamıyorum. :unsure:
  20. BarisSeyhan

BİLGİSAYAR TOPLAMA 20K YAKIN

Neden apu işlemci kullandınız? Bir de o sisteme 8 gb ram kullanılmaz. Hatta yeni toplanan sistemlerin hiçbirine 8 gb ram yeterli olmaz.
Top Bottom