Arama sonuçları: *

1. Barisware

Hazır sistemi aldım H.O,G.O?

Hayırlı olsun.
  2. Barisware

ARKADAŞLAR SİSTEMİMİ ALDIM Bİ H.O ALIRIM

Hayırlı uğurlu olsun.
  3. Barisware

Bu işlemci ve anakart nasıl sizce

Ryzen 5 3500x
  4. Barisware

CORSAIR 17k Bandında Sistem!!

Gayet iyi
  5. Barisware

Bana bir psu önerisi

Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze
  6. Barisware

Bana bir psu önerisi

Bütçeniz nedir?
  7. Barisware

Kafam esti PC topladım

Hayırlı olsun :)
  8. Barisware

200 TL fazla vermeye bu sistem degermi

8gb modeliyle kafa kafaya demek daha doğru olur fakat 4gb modelinden daha iyi diyebilirim.
  9. Barisware

200 TL fazla vermeye bu sistem degermi

4700Tl olanın hava sirkülasyonu haricinde herşeyi daha iyi güç kaynağı başta olmak üzere ve gddr6 belleğe sahip bi ekran kartı kullanılmış ki 1650 super 5500xt'den bile daha iyi bir performans sunuyor ve oyun anlamında ryzen 3 3100 daha güçlü ve daha yeni.
  10. Barisware

AMD Ryzen 5 3600 Nvidia Geforce Rtx 3070 Sistem

O işlemci yerine Amd'nin 5000 serisi işlemcilerinden birini tercih etmelisin yada Rtx 3060/TI'ı beklemelisin.
  11. Barisware

R5 3600 ve RTX 2070S Sistem Sizce Nasıl

Dün Gaming gecesinde 4.870TL'ye 2070 Super Gaming X gelmişti yine denk gelirse Gaming X modeli alabilirsin.
  12. Barisware

Sistem tamam.

Hayırlı olsun :)
  13. Barisware

15k ya yaklaşık nasıl bir PC toplanır

1.500'e kasa bulunurda psu ayriyeten olur.
  14. Barisware

ne kadar hava sirkülasyonu iyi olsada büyük bir ekran kartı mid tower bir kasaya koymak pek iyi olmaz bence çünkü büyük bir alan kaplıyor daha büyük kasalar tercih edilebilir, psu ya güvenemedim pek ne kadar kaliteli bir psu olsada 3080'in yanında kasa içinde bulunan bir psu tercih etmek saçma...
  15. Barisware

3080 gibi büyük ve hava sirkülasyonu iyi bir kasa isteyen ekran kartına mb511 az kalır bence ve 15k ya kasa içinde bulunan psu yu kullanmak saçma olur 3070 tercih edip modüler psu daha iyi bir işlemci/kasa ile dengelemek daha iyi bence çünkü 3080 8k tl den başlıyor ki o bile kesin değil yarın...
  16. Barisware

Yani 3080 alıpta micro atx bir anakart ve 3000 mhz bir ram tercih etmem o geriye kalan kısıtlı bütçeye 7.5k'ya da sanmıyorum 8k dan aşağı olmaz.
  17. Barisware

3080 zaten 8-9 bin tl geriye kalan parayla işlemci zor alınır, 3070 almak daha mantıklı bence.
  18. Barisware

4.8K TL'den başlayacak diye biliyorum.
  19. Barisware

Topladığım pc iyi mi?

Gayet iyi fakat ssd nasıldır pek bilmiyorum.
Top Bottom