Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

bu sistem alınır mı?

Fiyat biraz pahalı geldi ama alınır.
  2. Barney Stinson

Ryzen 5 3600x ve RX 5600 XT

maximum bütçeniz nedir 9kmı? 1605182049 eğer bu parçaları başka başka sitelerden toplarsanız daha ucuza gelecektir bu sistemi öneririm.
  3. Barney Stinson

Vatan bilgisayar 3000TL kasa+psu+işlemci+psu önerisi

Arkadaşlar kasa benim için önemli epey tasarım olaraktan falan ne diyorsunuz?
  4. Barney Stinson

Kasanın fiyatı en uygun orada, psuda aynı şekilde, işlemci de 10tl oynuyor itopya ve sinerjiye göre, bir anakart farkı var bu dört parça içerisinden onlarda da zaten itopya ve sinerjiye giderken harcicağım yol parasından daha ucuza geliyor, tamam vatan pahalı genel olarak ama bu parçalar...
  5. Barney Stinson

Evet eminim, en azından mağazası var ve ilgileniyorlar, dün incehesaptan ürün aldım alınmadı gösteriyor uğraşamam açıkçası dün çok sinirlendim valla sinek küçük ama mide bulandırır hesabı oldu. 1603544952 Zalman kasa nasıldır? Pek emin olamadım açıkçası ya.
  6. Barney Stinson

Selam arkadaşlar, kendime Vatan Bilgisayar'dan kasa ve işlemci alacağım, PSU olarak Corsair vs serisi (2018) PSU alıyorum, ekran kartım RX 5600XT sizce iyi kasa + orta işlemci mi yoksa orta kasa + orta üst seviye işlemci mi? Teşekkürler hepinize.
  7. Barney Stinson

İncehesap ürün satın alımı ile ilgili mesaj gelmedi

Hiç dikkat etmedim o kısma pardon, ama şüphede kaldım açıkçası umarım bir sorun olmamıştır.
  8. Barney Stinson

İncehesap ürün satın alımı ile ilgili mesaj gelmedi

Selam arkadaşlar, kendime Xpg kasa aldım daha deminde konu açtım ama hala mesaj gelmedi ürünlerin alımı ile ilgili ve 20 25dakika oldu sanırsam.
  9. Barney Stinson

Corsair Spec delta 550w kasa alınır mı??

Arkadaşlar peki montaj ilk defa yapacağım zorlanırmıyım? Aslına bakarsanız zaten parça monte aşaması kolay ama kablolama kısmında şüphelerim var, detaylı ve güncel sayabileceğimiz bir video varmı? 1603398078 Güzel inceleme olmuş
  10. Barney Stinson

Bu ikili daha iyi gibime geldi ama ilk defa montaj yapacağım kolaylık olsun amacıyla psu+kasa birlikte tercih etmiştim gerçi psu monte etmekte bir şey yok ama
  11. Barney Stinson

Olur hocam çok iyi olur, yarın indirimlerden almayı düşünüyorum.
  12. Barney Stinson

Selam arkadaşlar, elimde. RX 5600XT thicc II ekran kartı. James Donkey JD1000PRO M.2 SSD. Apacer 8 GB 3000MHz RAM bulunuyor. Eksik olan parçalar için şu parçaları almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz sizce yanlış bir parça mevcut mu? Şimdiden teşekkürler. Corsair Spec Delta 550W PSU kasa...
  13. Barney Stinson

Amd a10 7870k rx5600xt takılırmı

Tamamdır teşekkürler hepinize.
  14. Barney Stinson

Neyse ben hiç riske falan atmıyorum psudan falan sorun çıkar bekliyorum:D
  15. Barney Stinson

Biliyorum panpa
  16. Barney Stinson

Arkadaşlar Darboğaz olucağını biliyorum merak etmeyin donanıma zarar verirmi olay bu.
  17. Barney Stinson

Alıcam zaten haftaya bu sürede taksam donanıma zarar verirmi diye sordum? :d
  18. Barney Stinson

Donanıma zarar verirmi?
  19. Barney Stinson

Darboğaz olucağını biliyorum zaten donanıma zarar verirmi?
  20. Barney Stinson

Selam arkadaşlar, kendime rx5600xt ekran kartı apacer 8gb ram ve jd1000pro m2ssd aldım diğer parçalarıda alıcağım bu hafta veya önümüzdeki hafta en geç ama bu süre içerisinde ekran kartını taksam herhangi bir sorun olurmu? Psu thermaltake versa ii kasasındaki 500w psu pek bilgim yok, teşekkürler.
Top Bottom