Arama sonuçları: *

1. Belphegor

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

O boyutta bir zam gelmez ama 2025'e kalırsa gelebilir. Şahsi fikrimdir.
  2. Belphegor

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

Dostum alacaksan yıl sonu indirimlerini bekle ve öyle al. Ek olarak intel işlemci bence alma. AMD+Nvidia kombosu yapmanı öneririm.
  3. Belphegor

50K’ya sistem önerisi

Ben normalde amd + amd kullanıyordum. Ama perşembe günü bu döngüyü kırdım ve amd + nvidia yaptım. Intel işlemci bana pek sıcak gelmiyor. Alacaksan AMD işlemci olsun. İlk önerebileceğim bu olur. Ek olarak SSD'nin faydasını çok geç keşfettim. Hep 5400'lü hdd kullandım. SSD'ye geçince baya...
  4. Belphegor

İtopya'dan Bu Sistemi Aldım Nasıl?

Benim harici olarak bir tane fanım var, fakat belli bir süre stokla idare edeceğim. Kasayı açınca garantisi zarar görüyor mu bilmiyorum. Ondan dolayı biraz beklerim. Gerçi bendeki harici fanı alalı baya oluyor. Bende bu tarz bir soğutucu var ama alalı baya oluyor. Bakırlarında sorun var mı...
  5. Belphegor

Buyurun https://www.itopya.com/ataberk-dogan-ecoboost-v61-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-s_h27517 1732811232 Benim bütçe 19 max 20k idi. Ayrıca ilk defa Nvida ekran kartı kullanacağım. Hep AMD kullanıyordum. Benim için ilk olacak. Çok teşekkür ederim.
  6. Belphegor

Arkadaşlar, ben İtopya'dan yeni bilgisayar siparişi verdim. Herhangi bir sorun çıkar mı? Normalde kendim toplardım ama fiyatlar çok pahalı geldi. İlk defa bir siteden aldım. Sizce uzun süre götürür mü? Garip hatalarla falan karşılaşmak istemiyorum :( İçinde olan tek değişim m2 ssd oldu. 512...
Top Bottom