Arama sonuçları: *

1. Bu Ne Diyo

Alacağım sistemde problem varmı?

bf 2042 de render problemi var grafikler 1080p gibi görünüyor, lost ark da watman hatası veriyor
  2. Bu Ne Diyo

gaming gen tr de 3070 / 3070ti li sistemler var bu fiyata alabilirsin amd kullanıyorum keşke nvidia alsam dedirtti
  3. Bu Ne Diyo

o fiyata nvidia sistem almanı tavsiye ederim
  4. Bu Ne Diyo

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

3600 olmaz dar boğaz yapar, ekran kartını 3070 alcağına daha ucuza r6700xt al işlemciyi 5600x yap daha iyi olur
  5. Bu Ne Diyo

Alacagim sistem hakkinda yorum yapar misiniz?

reis aynı sitede mantis diye bi hazır sistem var özleştirmeden 5800x3d taksan alsan daha iyi bence
  6. Bu Ne Diyo

Cpu sivi sogutucu hakkinda tavsiye istiyorum

2 fanlı alıp üst tarafa takman daha mantıklı
  7. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

toksix ler baya sıkıntılı pompa sesinden kafa beyin kalmaz :D 1674639701 bide gigabayte aorus vardı galiba custom sıvı soğutmalar için
  8. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

asus LC bu toxsic nereden çıktı :D
  9. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

reis sıvı soğutmalı ve asus olmasa dediğin doğru
  10. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

o fiyat şişirilmiş fiyat kimse gidipte almaz onu ellerinde 1 tane kalmıştır büyük ihtimal
  11. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

35k yazdım sadece kasaya bakalım ne olacak :D
  12. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

geçen sene 25k idi 30 olmuş ama ederi 17,18k bana göre, soğutması baya iyi 2300mhz normalde, 2900mhz oc yaptım 50 60 derecede geziyo :D
  13. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

bende onu soruyom zaten satsam kaça gider, sıfır fiyatına satacak halim yok :D
  14. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

reis sistemimi satıyorum yazdım zaten normal değilmi 2. el olması kafamı buluyon asndfsdknbfsdjkf
  15. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

al ekledim :D
  16. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

imzada yazıyorya görünmüyormu sende
  17. Bu Ne Diyo

sistemim ne kadar eder

arkadaşlar sistemi satmak istiyorum, sıfırdan ddr5 sistem dizicem, sizce ne kadar eder, sadece kasa bileşenlerini satıcam, tüm parçaların garantisi var, sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse mutlu olurum ASUS ROG STRİX LC RX6900XT TOP OC - AMD R7 5800X3D - MSI MPG X570 Gaming Plus -...
  18. Bu Ne Diyo

rtx 3060 amd ryzen 5 5600x performans

yüksek ayarlarda ortalama 100 fps alırsın anlık 120 130 olur ama anlık çıkar iner, oyunu pixsel pixsel oynarsan ortalama 130 140 olur, 3060 okadar güçlü bi kart değil
  19. Bu Ne Diyo

rtx 3060 amd ryzen 5 5600x performans

warzone 2.0 da en fazla 100 fps verir ortalama
Top Bottom