Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

50.000 TL VİDEO EDİT KURGU SİSTEM TAVSİYESİ

Şu anki sisteminizdeki ekran kartıda sisteme göre kötü.
  2. Bukr3j

Ekran kartını görmedim... Bu sisteme bu ekran kartını almak yerine apu sistem almanız daha karlı. Birazt abarttım lakin RTX 3060 bu sisteme göre çok düşük kalıyor, oyunlarda darboğaz olabilir.
  3. Bukr3j

Ryzen 7 7850X3D'yi bekleyin derim, bütçenize uyuyorsa hem oyun hemde edit konusunda iyi bir işlemci olacak gibi duruyor. 7900X'i edit konusunda geçebilir.
  4. Bukr3j

Fiyatı nasıl bide hangi işlemci yeter bu karta

Kesin bir bilgim yok lakin giriş seviyesi bir işlemci yeterli olacaktır. i3 yada Ryzen 5 3000 serisi falan.
  5. Bukr3j

Sistemim nekadar eder

Ölücülere fazla yüz vermeyin hocam.
  6. Bukr3j

Sizce parçalar birbiriyle uyumlu mudur alternatif önerileriniz var mı?

Yeterli bilgim yok ama sisteminiz gayet iyi duruyor. Lakin kasa çok pahalı geldi bir de mesh değil. Hava sürkülasyonu konusunda bir bilgim yok ama önü delikli, mesh bir kasa tercih etmeniz sizin için en iyisi olacak.
  7. Bukr3j

Sistemim nekadar eder

En az 17K
  8. Bukr3j

Speed mousepad önerisi

Daym, 2500₺ mi? Gerçi cam, gayet normal. 1728594498 Arkadaş yerine sorayım, daha ucuzu yok mudur hocam? @ANYA
  9. Bukr3j

Arkadaşlar böyle bi sistem topladım bi sorunla karşılaşır mıyım ?

Sisteminiz gayet güzel duruyor, tek kötü tarafı 16GB ram olması. Bütçeniz hala varsa, parçaları satın almadıysanız veya 30 gün geçmediyse iade edebilmeniz lazım, 32GB ram almanız ilerleyen zamanlar için daha sağlıklı olur.
  10. Bukr3j

çok acil valorant kaç fps

Windows 10'un desteği bittikten sonra hala Microsoft'un fark edemediği sıfır gün açıkları kullanılabilecek durumda olacak. En iyi seçenek Windows 11'e geçmek. Tercihen Linux lakin Riot Games sağ olsun ekran kartlı sanal makinelerde vs. oynanamıyor artık Valorant.
  11. Bukr3j

çok acil valorant kaç fps

Anakart'da TPM 2.0 olması lazım, yoksa açamayabilirsiniz Valorant'ı.
  12. Bukr3j

Bu fiyata her şey dahil ekran vb iyi mi?

Gayet uygun bir fiyat gibi duruyor.
  13. Bukr3j

7500f 4080 Super mi 7800x3d 4070 Ti Super mi

7500F hakkında fazla bilgim yok ama 7800X3D oyunculuk tarihinin gelmiş geçmiş en iyi işlemcisi olarak anılıyor.
  14. Bukr3j

Toplama sistem mi hazır sistem mi

Bu konuda bütçen önemli, ikinci elde toplama sitem toplayabilirsin. Genellikle hazır sistemelr daha uygun oluyorlar. Seçtiğiniz hazır sistemin parçalarının fiyatlarına bakarak öğrenebilirsiniz.
  15. Bukr3j

Sistem güncellemesi için yardım

Hangisinin? 1727077307 1727077343 Tiny11 ise şu "performans"lı Windows'ların en güvenli olanlarından.
  16. Bukr3j

Teknolojiden anlamayan kişiler öylece konuşur. Microsoft Edge gibi Windows uygulamalarını kullanmıyorsanız Windows Ultimate Utility ile performansını arttıracak bir kaç ayar yapabilirsin. 1727077101 Windows'un daha da temiz olmasını istiyorsan tiny11 yada tiny10 kurmanı şiddetle tavsiye ederim...
  17. Bukr3j

Aldığınız FPS ile monitörün bir ilgsi yok, bu sistemle 250FPS nasıl alabiliyorsun anlayabilmiş değilim. İşlemci ve ram'i yükseltince FPS'inizin en az 350 falan olması lazım. 1727076772 Ryzen 5 5500 & RX 6600 ile ben Valorant'da 200FPS rahat alabiliyorum...
  18. Bukr3j

High Power iyi markadır.
  19. Bukr3j

Şahsen 4K monitör'e ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. 4K oyunculuk için biraz daha erken gibi... Onun yerine FPS oyunları oynuyorsan 240Hz ve üsrü monitörlere bakabilirsin. Rekabetçi oyunlar (Valorant, Apex, CS2, Deadlock gibi) oynamıyorsan 240Hz bile fazla senin için. Daha iyi bir performans...
  20. Bukr3j

İşlemci ve ramler yükseltilebilir, özellikle ramleri yükseltmeni şiddetle tavsiye ederim.
Top Bottom