Arama sonuçları: *

1. Burakbardakci

sistemimi satıyorum ne kadar eder

deutschland
  2. Burakbardakci

sistemimi satıyorum ne kadar eder

9 k veririm
  3. Burakbardakci

Ekran kartı ve İşlemci stok ne zaman gelir

Yeni olarak ne çıkıyor kesin çok pahalıdır 1613560570 O zamana pc alma hayalleri de suya düştü
  4. Burakbardakci

Ama stok yok diyo. Sitelerde sadece kasa ile birlikte satılır yazıyor
  5. Burakbardakci

Bir sistem topluyorum kafamda sonra internete yazınca hiçbirinin stoğunu bulamıyorum, sadece ikinci el olarak var. Elimde bir kasalı bilgisayar olmadığı için ekran kartını ve İşlemciyi test edemiyorum o yüzden ikinci el almaya korkuyorum. Stok tahminen ne zaman gelir fiyatlar düşer mi? Teşekürler
  6. Burakbardakci

İşlemci vs Ekran kartı

Oyun için hangisi daha önemli Ekran kartına mı daha fazla para vermeliyim yoksa işlemciye mi Bi de Call of Duty warzone u açabilen Ekran kartı öneriniz nedir ikinci el de olur Ekran kartı için bütçe 1000
  7. Burakbardakci

Oyun performansı olarak Ryzen 5 1600 + GTX 1660 vs. Ryzen 5 3500 + GTX 1050 Ti

1- Gtx 1660 - Ryzen 5 1600 2- Gtx 1050 ti - Ryzen 5 3500 Oyunlar Gta 5 Assassin creed origins Call of Duty warzone Pubg Csgo Hangisi daha iyi sizce?
  8. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Bunlar %100 doğru mu birisi yanlış demişti önceden o yüzden konuyu başlattım
  9. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Evet öyle demek istedim karıştırmışım 1613396292 14 nm
  10. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Gtx miş la karıştırdım
  11. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Rtx 1613396120 Rtx
  12. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Ryzen 5 1600 8x2 ram Gtx 1660 Assassin creed origins Call of Duty warzone Pubg Csgo Gta 5 Ortalama kaç fps alır bu sistem akıcı oynatır mı?
  13. Burakbardakci

Ryzen 5 1600 ile gtx 1660 uyumlu mu

Sadece r5 1600 ise darboğaz olur mu
  14. Burakbardakci

Ryzen 5 1600 ile gtx 1660 uyumlu mu

Amd ryzen 5 1600 ile gtx 1660 uyumlu mu darboğaz yapar mı? Anakart öneriniz nedir?
  15. Burakbardakci

Bu pc alınır mı nasıl

Sistem bu sadece kasa var Gta 5 Assassin creed origins Cod Warzone Gibi oyunları rahat açar mı kasma yapar mı? Önerileriniz nelerdir? Teşekürler..
  16. Burakbardakci

Gta 5 açan pc kaç tl toplanır

Bütçe belli değil en az ne kadara toplanır onu sordum kanka yoksa yazarım bütçeyi
  17. Burakbardakci

Gta 5 açan pc kaç tl toplanır

Gta 5 ve benzeri oyunları açabilen bir pc en az kaç tl ye toplanır Sistemi toplayıp yazar mısınız? Teşekürler
  18. Burakbardakci

Sizce pc mi laptop mu

.d Pc diye demek istediğim masaüstü 1613201813 Şuan 1 tane var onu satarsam 3-4 İkinci el düşünüyorum
Top Bottom