Arama sonuçları: *

1. B

sekreter için bilgisayar tavsiyesi

anladım hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu/en-ucuz-intel-core-i3-10105f-ddr4-16gb-2x8gb-ram-480gb-ssd-freedos-ofis-pc-fiyati,1548531381.html https://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu/en-ucuz-intel-i3-10100-8gb-240gb-ssd-ev-ve-ofis-bilgisayari-business-s-fiyati,1443573391.html...
  2. B

sekreter için bilgisayar tavsiyesi

masaüstü olması şart mı bir de monitör klavye falan alacaksınız 5 6 k civarı laptop iş görür bence
  3. B

10k amd ryzen 5 işlemcili monitör dahil toplama f/p sistem tavsiyesi

işlemci ve monitor en az 5 bin eder zaten 1650 ekran kartı olsa o da 6 bin diğer bileşenler ile 13 bin den daha az olmaz
  4. B

Ekran Kartlı Sistem 10000 TL Öneri .

pc hocası sistemi gelecekti ne oldu bilmiyorum ama o da apu ya da 1650 olur
  5. B

oyun ve okul için pc alıcam

hemen hemen aynı kartlar bazı oyunlarda rx 6600 rtx 3060 ı geçiyo, i5 oyunlarda daha iyi performans verir render falan yapacaksanız ryzen li olan daha iyi
  6. B

Yeni yılda pc fiyatları ne olur

hocam bu kadar emin konuşmanızın sebebini merak ettim açıkçası
  7. B

Yeni yılda pc fiyatları ne olur

Yeni yılda fiyatlar artar mı sizce,istediğim sistem şuan stokta yok beklemeli miyim yoksa başka sistem mi almalıyım
  8. B

İncehesap canlı destek nasıldır?

Merhaba arkadaşlar incehesap la deneyimi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Satış sonrası canlı hizmetleri nasıldır iade veya garanti de ilgileniyorlar mı. Hazır sistem almayı düşünüyorum alırsam pişman olurmuyum
  9. B

Sistemi satmalı mıyım satsam ne kadar eder?

Hocam şuan dolar da düştü zaten max 8 9 bin eder
  10. B

rtx 2070 super sistem 15k alınır mı

Bence bekle bu ay çıkarlar yeni sistemler
  11. B

MD-3 ne zaman çıkacak?

Bu ay 4 tane indirimli sistem gelebilir donanım arşivi,pc hocası , modartpc bide itopyanin ayın sistemi var hepsi fiyat performans olur zaten md 3 alacam diye diğerleri önce çıkarsa kaçırmayın donanım arşivi sistemleri hemen tükeniyor zaten diğerleri de aynı sayılır aslında
  12. B

Pc fiyatları ne olmuş öyle

Hiç alamadım şu ana kadar. 10 dk geçiyo sahibindene bakıyorum donanım arşivi sıfır kutulu diye satıyo adamlar herkes bir yerden para koparmaya çalışıyo bu durum ne olacak bilmiyorum ama daha da kötüye gidiyo gibi
  13. B

i5 9400F + GTX 1660 Ti sistem ne kadara satılır?

Bu ilanlar baya eski bence bunlar hala aynı fiyat olamaz, satılmıştır ama ilan kalkmamıştır diye düşünüyorum
Top Bottom