Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

8.000-10.000 TL Arasında Borsa ve Photoshop da Kullanılacak Bilgisayar Önerisi

İş için olduğundan ben pek anlamıyorum bilgisayar toplamada. Konuştuğum abi bana borsa da ve photoshop kullanacağını 2 tane monitör bağlayacağını söyledi. Borsa programları ram ve işlemci tüketiyor diye biliyorum. Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
  2. COMANDANTE

9700 TL kasa tavsiyesi

Vartex sonra neden beğenmeme alıyorum diyorsun askjdlas 1611262713 Beğenmeme kaldırılmış lan.
  3. COMANDANTE

"Teknolojik Ürün Fiyatları" Dev Anket - Oylarınızı bekliyorum.

Attığım ss yazacaklarımdan daha etkili.
  4. COMANDANTE

Bilgisayar almak istiyorum fakat ailem almıyor

Haklısın bende de öyle olmuştu bir türlü sözlerle ikna edip. Matematikten 70 alınca anlamışlardı performansı düşürmediğini.
  5. COMANDANTE

Modart ma1 pc alınır mı?

Daha ucuz olabilirdi böyle bir sistem. Şahsen ben tavsiye etmem.
  6. COMANDANTE

R5 3400g hangiboyunlari oynarım

Biraz daha detaylı açıklasanız sisteminizi ve hangi çözünürlükler de oynayacağınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
  7. COMANDANTE

[REHBER] 7300 TL i5 10400F + RX 5600 XT SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Eline sağlık güzel sistem toplamışsın. Tam bir fiyat performans
  8. COMANDANTE

RTX 3060 Ti Sistem Montajı Yapmak Kolay mı?

Gerek donanım arşivi olsun gerek technopat birçok kanalda 0 dan montaj hakkında birçok video var. Google'a bile ufak bir aramayla binlerce sonuç çıkıyor karşına. PC building guide gibi .
  9. COMANDANTE

Bilgisayar fiyatları ne kadar arttı?

İmzadaki sistemi 3350 tl ye almıştım geçen yıl aralığın 22 sinde. Şu an baktığımda 5200 tl falan yapıyor aşırı artmakta bilgisayar fiyatları.
  10. COMANDANTE

Bilgisayarımın montajını nasıl yapmalıyım ?

Youtubeden videolarla çözersin işi. Böyle al eşyaları yavaş yavaş yap. Montajlamanın ayrı güzelliği var o böyle taktıkça donanımları tıkır tıkır ses çıkıyor falan üfff.
  11. COMANDANTE

Donanım Arşivi 2150 tl bilgisayar toplama

Psulardan çok çekmiş biri olarak 400W'lık bir psu sıfır alınabilrdi. Tabii bütçe artıyor biraz ama değerdi.
  12. COMANDANTE

Sistem Toplamak Hayal Kırıklı Yaratır mı ?

Arkadaş sorunun yoksa olacağını sanmam.
  13. COMANDANTE

Yeni Aldiğim Sistem Nasıl

Hayırlı Olsun güzel sistem.
  14. COMANDANTE

TeknoBiyotik Yeni Sistem! (3499 TL)

M2 alacağıma gider ekran kartını yükseltirdim. 1605799723 Ya da 480GBlik Ssd alırdım günümüzde 256GB çok az .
  15. COMANDANTE

Sonunda aldım..Hayırlı olsun alırım

Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı günler de kullanman dileğiyle.
  16. COMANDANTE

7300 TL pc toplamak.

Satıp altın al :D yıl sonuna altın kesin artar. 1603898911 şaka maka altında fena yükseliyor yatırım yapmak gerek.
  17. COMANDANTE

Çözüldü✓ 7K ₺'lık bu sistem nasıl?

Rampage psu almamanı öneririm.
  18. COMANDANTE

Bu bilgisayar kaç yıl götürür

Nasıl kullanacağına bağlı bilgisayarı ondan 3.5 sene bence.
Top Bottom