Arama sonuçları: *

1. C

Sağlam Soğutucu tavsiyesi

Ben de Peerless Assassin ile 7500f'i soğutamıyorum. 84 dereceye kadar çıkıyor. Normalde bu soğutucular bu işlemciler için gayet yeterli ama nasıl oluyorsa soğutmuyor. Mantıklı bir sebebini de bulamıyorsun.
  2. C

bugün aldığım sistem görüntü vermiyor

Anakartın sitesinde özelliklerde Q-Led Core yazıyor. Benim dediğim şey bu. Buradan yardım alarak sorunu tespit edebilirsiniz. https://www.asus.com/tr/support/faq/1047023/
  3. C

bugün aldığım sistem görüntü vermiyor

Anakartta debug ledleri yanmıyor mu? Ledlerin rengine göre sorunun nerede olduğunu anlayabilirsin.
  4. C

Bütçe 45k shark 7a özelleştirme yardım

@kepenss O kasanın özelliklerini bulmak için baya uğraştım. Bu pdf'e göre max cpu soğutucu yüksekliği 160mm. Peerless Assassin ise 155mm. Sığıyor ama 5mm farkla. Bu kadar ucu ucuna olmasın diye Fsp CMT318 tercih ettim. Onun cpu soğutucu yüksekliği 170mm. Tercih sizin...
  5. C

Amin cümlemize inşaAllah. Soğutucuyu rgb olmayan versiyonundan aldım. Rgb benim için çok önemli değil. N11'de 100 lira kuponum vardı. Bankada 100 lira puan veriyor. 1315'e geldi. Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun 1.618,89 TL...
  6. C

Ben bu şekilde aldım. Ekran kartını kesinlikle Inno3d alın. Palit Dual çok ısınıyor. 32.18'de Palit Dual ile karşılaştırması var.
  7. C

Pc de sıkıntı yoktur artık değil mi?

@Zerkavizs Onları çoktan araştırdım zaten. Windows'u Rufus üzerinden UEFI kurulum olacak şekilde flash diske yazdırdım. Anakartın sitesinden de biosu indirip flasha attım. 1- İlk başta bios güncelleyeceğim. 2- Expo açacağım. 3- Windows kuracağım. 4- Monitör testlerini yapacağım. 5- Windows...
  8. C

Pc de sıkıntı yoktur artık değil mi?

Benim sistem de birkaç güne gelecek. Daha önce laptop montajladım ama masaüstü pc montajını ilk kez yapacağım. Keşke montajdan önce şu videoları izleseydiniz. Her şey anlatılıyor.
  9. C

2 sistemden hangisi? Bugün alınacak

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Artık düşünüp taşınıp bir karara varacaz. Her şeyin hayırlısı...
  10. C

Aslında kendi topladığım düz 4070'li sistemi alıp geçecektim ama 1400 lira farkla Tebilon'daki sistemi görünce çok fena arada kaldım. Zaten o 1400 lira bile zorluyor. Bütçe delik deşik oldu :D Benim topladığım sistemin avantajları -Daha iyi anakart -Daha iyi ram -Daha iyi ssd Tebilon...
  11. C

Shark 7A'yı baya inceledim. Bu sistemin alınabilir hali böyle oluyor. Cpu soğutucu masrafını da ekleyince Tebilon'daki sistemden 1400 lira daha pahalıya geliyor :/ Ayrıca Palit 4070 Super Dual fazla ısınıyor diyorlar. Pek önermiyorlar onu. Pny için Founders Edition modelinden birkaç derece daha...
  12. C

Sa arkadaşlar. İki sistem arasında kaldım. Biri hazır sistem diğeri toplama. İki sistem arasında 1400 lira fark var. 4070 Super olan tabii ki daha iyi ama anakart-ram ve ssd'den kısmak gerekiyor. Bu arada sistemi 1080p monitörde kullanıcam. Maalesef bir kuruş daha çıkacak bütçe kalmadı. 1...
  13. C

Çözüldü✓ Hangi tercih Edilmeli?

Gainward Ghost bence alınmaz. Piyasadaki en kötü soğutmaya sahip kartlardan biri. Dereceler bu şekilde.
  14. C

4060 ti 16 gb sistem önerisi

Şu an için en iyisi beklemek gibi. Umarım şansım yaver gider de düzgün bir sistem çıkar.
  15. C

Toplama @codcubiri Bence de rtx 4060 ti ye bu para verilmez ama hazır sistemlerin de bir sürü handikapı var. Valla karar vermek çok zor. İşlemci, ram, ssd ve cpu soğutucudan feragat ederek şöyle bir şey alınabiliyor. 12400f, 7500f'den daha zayıf diye biliyorum. 1080p'de 4070'i besler mi emin...
  16. C

Sa arkadaşlar. Bütçem monitör, klavye-mouse hariç 38000 lira. Monitör için de 5000 lira ayırdım.Şöyle bir sistem düşünüyorum. İşlemci: Ryzen 5 7500f Anakart: ASRock A620M-HDV/M2+ Bellek: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 Ekran Kartı: Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB GDDR6...
  17. C

Gta 6'ya yönelik nasıl bir sistem toplanmalı ?

Meret pahalı olmasa dert değil güncelleme yaparsın olur biter. İşlemci + ekran kartı masrafı kesin çıkar gibi. Ben genelde bir pc yi 8-10 yıl kullandığım için mecbur böyle yapıyorum. 3070 ayarı bir şey alıp geçecem artık. Güncelleme gerekirse de mecbur yapacaz. İlgilendiğiniz için hepinize...
  18. C

20k Kaba taslak bellidir diye düşünüyorum. Bir ara Rockstar çalışanlarının ağır çalışma koşullarından şikayet ettiğine dair haberler vardı. 2024 sonu söylentileri bana mantıklı geliyor. 2030 da çıkartacak halleri yok ya. Mantıksız olan kısım ne ? Doğru 5600'de olur. Yani tabi doğmamış...
  19. C

S.a arkadaşlar. Sistem toplamak istiyorum ama aklımda baya soru işareti var. Topladığım sistemin Gta 6'yı Medium-High karışık ayarlarda oynatması lazım. Oyun sanırsam 2024'ün sonunda çıkacak. Yani o zaman Rtx 5000 serisi çıkmış olacak. Bekle o zaman al diyeceksiniz ama o zamana kadar bekleyemem...
  20. C

Bilgisayar bileşenleri fiyatları düşer mi ?

Ne hikmetse kripto paralar düşüp ekran kartı fiyatları gerilemeye başlarken lhr kırıldı haberi geldi.Zamanlama cidden manidar.Dolar konusuna gelirsek onu kimse bilemez.Bu iş biraz siyasi.Seçim öncesi kısa süreli bir bahar yaşanabilir belki.
Top Bottom