Arama sonuçları: *

1. C

9070 XT Nitro Plus mı 5070 Ti mı?

parçaları marka yapmak için işlemciden kısmak saçma olmuş. ekran kartsız 50k bütce ile 9600x aşırı düşük kaçmış. bu pc için 9800x3d alınmalı. sıvı soğutma olarak da Arctic Freezer II alınmalı kesinlikle. Arkadaşın attığı sistem baya duruyor
  2. C

Ryzen 7 3700x RTX3060 için öneriler

Evet haklısın 5k biraz fazla kaçıyor, başta o tarz bir şey istediğin için sevebilirsin diye düşündüm. Asrock konusunda alınabilecek en minimum anakart gibi görünüyor ve evet pek beğenemedim :D gigabyte'da en düşük seviyeli anakart ama en azından daha fazla usb girişi ve 2 tane m2 yuvası var...
  3. C

ssd yanlış bakmadıysam dram'li eğer kesin dram'li ise alınır, ramlar tamam, kasa ve psu konusunda bence ayrı ayrı almak yerine birlikte alman daha iyi olur 3060 için 600 bile fazlasıyla yeterli olur bu yüzden 3-4k arasında 600-650w güzel kasalar bulabilirsin bu attıklarıma bak istersen. kasaya...
  4. C

Arkadaş sana yardımcı olmuş zaten ancak birkaç bir şey eklemek istiyorum. işlemcin ve ekran kartın belli olduğu için istediğin psu, kasa, anakartı al fps değerin değişmeyecektir. sistemi ileride yenilerim dediğin için bence en doğru şey yenileyeceğin zaman tek tek parça değiştirmektense eskisini...
  5. C

Çözüldü✓ 10 YIL ARADAN PC TOPLAMAK

aynen öyle giriş seviyesinde fiyata göre alınır çok fazla reklam yapıyorlar Türkiye'de. Türkiye'de aorus anakartlardan bol olsa çok tercih edilir bence ama yurtdışındaki ürünler Tr'de yok malesef.
  6. C

Almanya'dan laptop ALMAK için tavsiye

yani bahsettiğim olay kendin gitmesen bile arkadaşının evine söyle amazondan falan. blackfridayde falan çok güzel inidirimler oluyor. Hangi model konusuna gelirsek internetten araştır ve tr fiyatlarıyla kıyasla ürünleri. Ek olarak markadan ziyade kaliteye bak bir markanın bir serisi/modeli kötü...
  7. C

Çözüldü✓ 10 YIL ARADAN PC TOPLAMAK

Tamamen katılıyorum. Msi ekran kartında ventus ve anakartta pro gibi base modellerde tam anlamıyla berbat. Eğer tomahawk veya gaming/suprim gibi bir şey alınmıyorsa msi cidden kötü. Msi yerine gigabyte daha iyi bir tercih. Üst modellerde de gigabyte'ın aorus serileri hem çok iyi hem daha ucuz.
  8. C

Almanya'dan laptop ALMAK için tavsiye

Aynı şekilde amazondan arkadaşın evine bir sürü şey söyledim. Kendim gidince aldım getirdim. Üstüne vergi iadesi aldım. Sen de arkadaşının evine söyleyebilirsin daha sağlıklı olur.
  9. C

5080/70Tİ-4080Süper Ekran Kartlı Sistem

Yanı şekilde her parça için fiyat yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca nasıl oyunlar oynarsın, ne için kullanacaksın onu da yazarsan iyi olur.
  10. C

Bu 103bin TL'lik Arc B580'li sistem nasıl ?

phocası videosunun yorumlarında bir kişi son 1 ay içinde 103 bine aşağıdaki sistemi topladığını yazmış. ardından ben dahil 10'larca kişi arkadaşı sistemin kötü olduğunu ikna etmeye çalışmış ama bu arkadaş asla kabul etmeyip sisteminin çok iyi olduğunu savunmuş. Sonradan 5090 geçeceğini ve...
  11. C

Nasıl sistem alınır mı uyumsuzluk var mı?

b650 seçmen daha iyi olur pek bir farkları yok. total 53k mı sistem şu an ?
  12. C

Siz bilirsiniz. Son kez yazayım yoksa içim rahat etmez :D ben seçtiğim itopya sistem ile sizin seçtiğiniz arasında en fazla %1-2 performans farkı alırsınız, aynı sistem. aradaki fiyat farkı 10k. Şimdiden hayırlı olsun
  13. C

Şöyle açıklayayım zaten üst düzey sistem işlemci yükseltmen okay bir durum fakat oyunda fps farkı almayacaksın. aynı şekilde diğer yukseltmelerde de almayacaksın. tabii senin tercihin bence 55k var diye tam 55k harcamana gerek yok. 55k vereceksen 4070s tercih etmen daha iyi olur. sana genel...
  14. C

hocam usb her anakartta var nasıl bir argüman ? birinde 5 var diğerinde 8 var birinde 2.0 diğerinde 3.0'dır, atx'e takılıp usbye takılmaman çok garip 1737498976 gigabyte anakartlarda 2 m2 slotlu olan versiyon yok malesef. sonradan yükseltme gerektiğinde 2tb alıp 1tb olanı satmak gerekecek
  15. C

Ek olarak 7800xt de 4070 de 2k kartları o yüzden 1080p'de oynayacaksan performans derdin olmasın ben 4070 super ile 1080de takılyıorum :D
  16. C

etmiyor. Fiyat olarak bakınca çok f/p gerçekten. başta 4070s seç diyen ben bile fiyat farkından dolayı amd öneriyorum sana :D fiyatlar aynı olsa 4070s seç derdim. 2. olarak atx/matx'in 2 gram önemi yok. onun yerine m2/ usb gibi şeylere dikkat et
  17. C

Şimdi tek tek anlatacağım. Şimdi senin sistemin 53k ediyor yanlış bakmadıysam. Şimdi öncelikle amaç f/p bir şekilde eksiksiz bir sistem toplamak. Bu amaçla anlatacağım. Elimizde 2 sistem var hem parçaları hem de iki sistem arasındaki farkı anlatacağım. 1) Şimdi sana 7600 işlemci fazlasıyla...
  18. C

hocam müsaitsen sistemini atarsan bakalım son kez, birazdan çıkacağım. anakart konusunda da matx veya atx olması inanan bana 1 gram farketmiyor, performansa etkisi yok bu durumun. Tamamen görsel arkadaşın dediği şey. cidden bir anlamı yok
  19. C

hocam düzgün tercih yapıldığında matx olması pek bir fark yaratmıyor atx bir anakart için en az 4-5k daha vermek gerekiyor sırf büyük dursun diye bu parayı vermek fazla kaçar
  20. C

arkadaş küçük durmasından yakınmış onun dışında pek önemi yok. Şimdi seçtiğiniz sistemi tekrar atar mısınız kıyaslamak açısından
Geri