Arama sonuçları: *

1. C

Toplama bilgisayar satıcıları windows kuruyor mu?

Merhaba dostlar. Toplama bilgisayar satan websiteleri işletim sistemsiz bilgisayarlarda deneme sürümü Windows kurup test ediyor mu? İtopya bunu yapıp sürücüleri güncelliyordu ama vatan bilgisayarda gamegarajda ve diğer sitelerde durum nasıl? Kendim de kurarım ama şuan bir pcye erişimim ve...
  2. C

RTX 4060'ın hala gideri var mı?

Peki başlıktaki soru hakkında ne düşünüyorsunuz 4060 gideri var mı hala?
  3. C

Yok hocam abdullah'ın yeni yaptığı sistemi diyorsan beğenmedim onu biraz tırt markalar
  4. C

Dostlar fikirlerinizi merak ediyorum. Bu hafta içinde pc alacağım, fakat elimde hiçbir aksesuar (monitör vs) yok. Laptop ve kasa almak arasında kaldım. 40k ya rtx 4060lı laptoplar var ama o paraya 4070li kasa kurarım diye düşünüyorum. Düşünceniz nedir? 4060'ın hala gideri var mı yoksa kasa almak...
  5. C

40k bütçe hazır kasa+monitör önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ Bu nasıl sizce? Yanına 4k lık kooriu curved monitör seçtim biraz dandik bi monitör sanırım ama işimi görür.
  6. C

40k bütçe hazır kasa+monitör önerisi

Merhaba herkese. Eskiden kendim araştırıp sistem toplardım fakat artık zamanım ve enerjim yok ne yazık ki. 40k bandında monitör+kasa dahil güzel bir sistem arıyorum. Sadece 4060lı bir sistem olmasın yeter. Kasım indirimlerinden bir şeyler düşerse iyi olacak. Teşekkür ederim yardımcı...
Top Bottom