Arama sonuçları: *

1. Cryptology

İşlemci sogutucuya yapışmıs ne yapmaliyım

Sevindim, ne demek her zaman.
  2. Cryptology

Macun elektrik iletmez o yüzden component ve pcb ye değmiş olması çalışmalarında problem teşkil etmez
  3. Cryptology

Valla suan denemek boşuna amelelik olur iyice yayarsin bırak bi nemini atsin
  4. Cryptology

Igne ile temizliyorum genelde ben minik dokonuslarla
  5. Cryptology

Suan temizlemeye gerek yok kuruyunca kulak çöpü ile temizlersin baskı uygulamadan kurumuş çamur gibi dökülecek
  6. Cryptology

Bos ilac kartonu icine koy, sago sola bosluk olmamasi icin kagit kavlu doldur bos kalan yer kadar, hirdavatciya gidip yarim metre pit pit al ortasına sar öyle yolla 10 tl falan arasina koy sar.
  7. Cryptology

Genelde kolonya kullanırım üstüne temizlemek icin eğer izopropil alkol yoksa ya da bitmişse
  8. Cryptology

Normal bazen olur, ben sokmeden once cpu stres testi yapar ısıtır öyle sökerim her zaman. Sicak islemci macundan kolay ayrılır.
  9. Cryptology

Dis ipini 2 sinin temas bölgesinin içinde gecir saga sola ceke ceke yavaşça iceri dogru girmeye calis
  10. Cryptology

R5 7500f + RX 9060 XT sistem 36,800 TL alınır mı?

bütçesi kısıtlıymış bro bende dedim çıkabilse çıkacak ama çıkamıyor sanırım o yüzden kafasını çok bulandırmayalım strese girmesin
  11. Cryptology

gerçi bütçesi kısıtlı sanırım şimdi arkadaşı da strese sokmayalım, dostum ventoyu alabilirsin sıkıntı yok ama upgrade yaparsan falan psu masrafı çıkması olası sana haberin olsun
  12. Cryptology

knk amd kartlar bazen yüksek watt spike yapabiliyor kapanma sıkıntısı yaşayabilir diye düşündüm ilerleyen zamanlarda bir iki sene sonra psu komponentleri yorulunca almışken bir tık yüksek alsın hem psu da strese girmemiş olur
  13. Cryptology

cougar stx mi ? yoksa gx mi 1755988424 arada devasa fark var çünkü
  14. Cryptology

O psu ile pc yi açık bırakıp ekmek almaya gitmezdim.
  15. Cryptology

9800X3D / 5070Tİ / HYTE70 Beyaz Sistem Öneri ve Yorum

Beyaz sistem gereksiz mali yuk bence. Lian li nin iyi olması kabloloamasi rahat, parca desteği var, kompakt yapısı, geleceğe dönük, 420mm desteği var, tasarımı güzel kasa keşke daha once alsaydım. Deepcool ch780 vardı e-atx ama kablolama yaparken öldürdü beni. kasa cok hantal ufak bisi icin cok...
  16. Cryptology

9800X3D / 5070Tİ / HYTE70 Beyaz Sistem Öneri ve Yorum

Kasayı hiç beğenmedim. İşlemci soğutucuyu da beğenmedim. Corsair ramlerde o.c sıkıntı önce ki sistemimde beni sinir etmişti o yüzden onu da beğenmedim. Tavsiye olarak bu parçalardan parayı kısar 5080 zorlardım. Bu sisteme lian li dynamic evo rgb yada / xl varyantı güzel gider. Aslında xl daha...
  17. Cryptology

Kasa önerir misiniz sisteme

sigara içtiğim için oda da beyaz ürünler sararıyor bir süre sonra o yüzden beyaz ekipman sıkıntı :D 1755786071 reverse olması iyi tam alt plakaya takmalık
  18. Cryptology

yaz özelden görüntülü araşırız müsait olunca 1755785942 siyahı da var mış bro :D yedek alınır
  19. Cryptology

yedek çekmeyi düşünüyorum fiyatı iyiymiş 2000 rpm için. yemek parası.
Geri