Arama sonuçları: *

1. DarylE

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 XFX SWTH 7600XT Alınır mı

power nedir ? garanti durumları ne alemde ? 1724276780 işlemci soğutucu gerekir 1000 tl daha ekleme yaparak hesaplamak faydalı olacaktır.
  2. DarylE

Sistemler Ne Olacak?

hocam bana kalırsa eğer kartınızda olmayacak ise para ekran kartını temiz ikinci el alıp geri kalanı istediğiniz gibi almak. 6900xt atıyorum 20 bin iken garantili ikinci el 11000 civarına bulunuyor ben öyle yaptım memnunum halimden
  3. DarylE

Sistemim kaç para eder?

hocam şöyle söyleyeyim cok büyük farklar yaratmayabilir. Ama bu sisteminizden iyi olacaktır . Eskiden olsa parti parti güncelleştirmeler mantıklıydı ama şu an böyle değil maalesef. İmkanlar buna el veriyorsa yapabilirsiniz
  4. DarylE

Sistemim kaç para eder?

Hocam 5bine bile zor gidebilir şu an piyasa epey durmuş şekilde . Sıcak para üzerinden yapılmıyor maalesef.
  5. DarylE

i9 14900 li Sistem Topluyorum

Sıcak fırsatlar bölümü doğru adres değil.
  6. DarylE

Çözüldü✓ Gaming gecesi kaça düşer ?

16 k olsa bir dakika durmaz bence .
  7. DarylE

Çözüldü✓ Gaming gecesi kaça düşer ?

https://www.incehesap.com/flow-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50390/ Güzel sistem olmuş . Sizce kaça düşer ? Veya su fiyata düşerse iyi denilebilir ?
  8. DarylE

GamingGenTR i5 12400F/Ryzen 5 5600 RX6700xt Sistemler 19999 TL -2720 TL Cashback

Galiba Intel olan modeli alacağım
  9. DarylE

İ5 12400f ve rx 6700 XT sistem

İşte bende ondan dolayı aceba en azından ekran kartını aradan çıkarsam mi diye düşünüyorum . Ama diğer türlü de pat diye bir hazır sistem gelir 6700 XT veya 3070 li keyfim kaçar cunku şu an 6700 ile bir sistem yapsam -17 civarına geliyor parça parça indirim kovalayarak . 1659416021 Dolar...
  10. DarylE

Kral tek tek toplamak mi 2-3 ay içerisinde çünkü meslekten ötürü 3-4 ay sonra kullanacağım . Yoksa hazır sistem beklemek mi ? R5 5600 - 6700 XT kurmak istiyorum .
  11. DarylE

Geri ödemeyle asusun kartı vardı ya 6700 XT o hangi modele denk gelir ? Bazı yorumlar kötü bazı yorumlar bu fiyata bulunmaz diyor alınır mi
  12. DarylE

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-6-intel-core-i5-12400f-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43919 Bir youtube kanalında paylaşılmış (isim paylaşmak serbest mi bilmiyorum ) Almak istediğim tarzda bir PC olmuş yorumlariniz nasıl ? İşten anlayanlar yardımcı olursa sevinirim .
  13. DarylE

Bu sistem ne kadar eder ?

Ne zaman alındı ? Ne kadar garantileri kaldı ?
  14. DarylE

Çözüldü✓ Satın alacağım sistem nasıl?

18 k ile bu ekran kartı çok saçma olmuş . 6700 XT li sistem yapsan bu fiyata gelirdi galiba belki bir tık daha düşük olurdu indirimler ile beraber
  15. DarylE

Ankara İçi PC Toplayacak Yer?

Arkadaşın dediği gibi kendiniz de yapabilirsiniz tek yapmanız sakın adım adım ilerlemek . Ama dediğim gibi hiçbir şey yapamaZsaniz en yakın internet kafeye giderseniz 300-500 değil 50-100 liraya hallettirebilirsiniz
  16. DarylE

Ankara İçi PC Toplayacak Yer?

Normalde bilgisayarcilar toplar gözünün önünde toplama şartıyla 50-100 TL arasında kuracaklardir . Veya mahalle internet kafelerine gidebilirsin . Çalışan bir yandan kafeyle ilgilenirken bir yandan da sistemini kurar
  17. DarylE

i5 12400f vs Ryzen 5 5600x

Sistem 1 için çok daha uygun fiyatlara bulabilirsin . Aynı sistemin benzerlerini kovaliyorum .
  18. DarylE

Çözüldü✓ İlgili parçalara ait bilgisayara 15k isteniyor sizce değer mi

Gönlündeki ile devam etmeni tavsiye ederim
  19. DarylE

Hazır sistem mi, tek tek toplamak mı?

Zaman problemin yoksa kafan da bir sistem planla sürekli o parçaları takibe başla. İndirime girdiği an parça parça alabilirsin . Neredeyse hazır sisteme yaklaşan sistem toplayabilirsin. Tabii ki de öyle bir indirim geliyor ki tek tek toplasan imkanı yok yaklasamazsin o yüzden tercih senin
  20. DarylE

Ryzen 7 5700G ile Apu sistem kurmak mantıklı mıdır(Bütçe 10.000 TL)?

Yakınlarda Abdullah foruma özel bir sistem çıkartacak . Tam tarih belli değil ama zamanın var ise forumu takipte kalabilirsin .
Top Bottom