Arama sonuçları: *

1. D

24k ya f/p kasa önerisi

Arkadaşa 24k yı geçmiycek şekilde oyun kasası almayı düşünüyoruz sıfır 1 haftaya maaşıda yatıcak öneriniz var mı direkt link şeklinde de olur ya da yakında gelicek bi hazır sistem olucak mı bilgisi olan varsa
  2. D

Bütçe 7000TL 2. el kasa toplamak için yardım eder misiniz ?

Peki nedeni ne kankam mesela bende de rx570 var wattman hatası hiçbir şekilde çözülmedi ordan biliyorum arkadaşıda amd ye yanaştırmamaya çalışıyorum ama kimiside bende hiçbir sorun yok diyor bilemedik valla 1707120693 Tamamdır hocam Trabzonda yaşıyoruz biz
  3. D

Üstte yazdım ya bütçeyi hocam 1707101891 Hiç wattman hatası aldınız mı peki
  4. D

Yok sağolun o zaman hocam fiyat bandımızın üstünde kalıyor maalesef
  5. D

Ya bende öyle hesapladım ama anakart fiyatları falanda uçmuş biraz 9k ya yakın geliyo bi de üstüne param güvende komisyonu
  6. D

Bütçe 7000TL ikinci el toplamayı düşünüyoruz arkadaşa parçaları bulma konusunda yardımcı olan olurrsa güzel olur
  7. D

Sistemim ortalama ne kadar eder

Şuan zaten satmayı düşünmüyorumda ileri zamanlarda düşünürsem hani şişirilmiş fiyat koymamak adına fikir alayım dedim teşekkürler
  8. D

Sadece kart mining gördü o şekilde aldım performans kaybı yok zaten fanları kendi fanı değil kasa fanı ancak normal fanlara istinaden daha iyi soğutuyor zaten 5k genel piyasaya bakılınca bana göre biraz ucuz bi fiyatlandırma gibi geldi (şişirilmiş fiyatları hesaba almıyorum bile zaten)
  9. D

rx 570 4gb gigabyte model (3 ay miningli) kartın kendi fanları değil kasa fanı mevcut normal fanlarına göre aslında gözle görülür daha iyi soğutma sağlıyo ryzen 5 1600x a320m anakart gigabyte 8gb 3200mhz hikvision ram (1 yıldan fazla garantisi var) 400watt gigabyte psu 240 gb turbox ssd (1...
  10. D

Ryzen 5 1600X ve RX 570'li İkinci El Sistem Toplama

Kısıtlı bütçeyle en iyisi bu vardı ben gayet memnunum hani ama sizde haklısınız tabi
  11. D

rx570 1666994822 Harbi öyle 1666994848 Eyvallah hocam
  12. D

Gençler çok sağolsun Murat kardeşim sayesinde ikinci el çok güzel bi bilgisayar topladık bana.İnanın kendi işiymiş gibi sonuna kadar uğraşarak sürekli araştırıp güzelce yönlendirip ilgilenerek yardım etti altada özellikleri ve fiyatları bırakıcam şimdi. Gigabyte a320 m h anakart- 400 TL Ryzen 5...
  13. D

3500-4000 e ikinci el kasa önerisi

Öyle bi sistem daha iyi olur evet bi göz gezdireyim hemen ilgin için teşekkürler .
  14. D

İlgin için teşekkürler <3
  15. D

Rahat oyun oynatıcak 3500-4000 TL arası ikinci el bildiğiniz kasa var mı ?
  16. D

Fiyatların pahalılığı konusu!

Ayıp ettin
  17. D

Fiyatların pahalılığı konusu!

Üstad sonuna kadar hak veriyorum arkandayım.
Top Bottom