Arama sonuçları: *

1. DeltaForce041

300 TL Kasa Tavsiyesi

https://www.incehesap.com/zalman-s3-tg-usb-3-0-atx-midi-tower-kasa-fiyati-48179/ Kullaniyorum gayet memnunum
  2. DeltaForce041

İ5 2500+ rx470 alınır mi

R9 280X ile kullaniyorum. Darboğaz söz konusu bile deil. RX 470 Birazdaha güçlü ona göre az çok hesap size kalmiş
  3. DeltaForce041

Ucuz Sistem Tevsiye Ediyorum ( 1000-1900 )

Tavsiye dışında ne yazayım? Öneri olamaz. Veya rehber denemez
  4. DeltaForce041

Kardeşim araştırma yaparsan bulursun .Kulaktan dolma bilgi ile 1 2 ilanda gördüklerini yazma lütfen
  5. DeltaForce041

Evet haklı olabilirsiniz ama bu yazdığım fiyatlar gerçekten bulunan fiyat sıkalasında. 2 . el sitelerinde sadece letgoya bakarsak malesefki dediğniz gibi imkansız olur
  6. DeltaForce041

Öncelikle merhabalar .Ben uzun süredir 5 seneyi geçkin bir şekilde Ucuz-Orta-Pahalı kombinasyonlarda sistem alıp satmış bulunmaktayım. Bunun üzerine yaşadığım ve test ettiğim tecrübeler doğrultusunda sizlere parası olmayan arkadaşlarımıza minimum bütçe ile alabileceğimiz en yüksek FPS`yi...
  7. DeltaForce041

1500TL 2.EL XEON İŞLEMCİLİ OYUNCU SİSTEMİ TOPLANIR MI

Evet performansi gayet iyi biliyorum.Bende kullandim .Ben çok fazla al sat yapıyorum X3440 da kullandim ama gerçekten bilmeyen için kazıklanma olanağı çok çok yüksek. Zaten eğer yapan kişi overclock bilmiyosa sıkıntı oluyor.Yanma durumu olmazda .Stabil olamama durumu var. Ve özellikle en büyük...
  8. DeltaForce041

Büyük harf ile yazma diyor 1609660283 Bence bu fiyatlarda ve bu zamanda 775pine inmemeli. Bu sistemi bende kullandim kötü deil ama bilmeyen biri için ,bu parçalari dizmek toplamak kumar işi. Özellikle sağlam g41 anakart bulup overclock yapmak bilgi ister
  9. DeltaForce041

Evet neden toplanmasin. O fiyata toplanabilir. i3 alinmaz ama .ASUS H55 CHİPSET x3470 li veya 3440 li kurabilirsin.Ama bir bilgin yoksa düşünme bile .Sanirsam pek bir bilgiye sahip değilsin normal bir şey bu .Oyuzden 2 el i5 2500 lü sistemde bakabilirsin işini görecektir
  10. DeltaForce041

Sattığım Pc bu kadar para eder mi??

Vay be aynı sistemi bit pazarında adam 800e satıyordu alsaydım keşke xd. Fiyat bir tık fazla olmuş sanki
  11. DeltaForce041

gençler sistem ets2 acar mı

Evet düşük ayarlarda rahatca oyniyabilirsin 1589128562 dual core 3ghz yazdığına bakma sen . ghz olayı farklı bir olay. 2ghz bir işlemci ilede oynarsın o sorun değil.
  12. DeltaForce041

gençler sistem ets2 acar mı

Evet açacaktır . g620 + gt9500 + 4gb ram ile zamanında oynuyordum . Online de kasıyordu ama iş görüyor
  13. DeltaForce041

Dar boğaz olur mu?

süreki al sat yapıyorum elimden çok fazla parça geçti gitti. sana tavsiyem ram ve ekran kartı alıp kullanmaya devam etmen. ama dersenki ben en son çıkan oyunları oynicam her sene yeni çıkan oyuna geçeceğim yeniden topla
  14. DeltaForce041

Dar boğaz olur mu?

benim fikrim yeterli. gidipte yeni çıkan oyunları oynuyorsan sorun yaratabilir. ama pubg gta5 cs go lol gibi oyunları oynuyorsan sorunsuz kullanırısn gayet yeterli olacaktır
  15. DeltaForce041

Dar boğaz olur mu?

olacağını düşünmüyorum
  16. DeltaForce041

GTA 5 için sistem önerisi?

şuan canın gta5 istesede bir oyun için sistem toplanmaz ilerideki zamanlarda 6 çıkacak toplarken onuda göz önünde bulundur :)
  17. DeltaForce041

CS GO DONMA SORUNU

birde ram frekansların nedir. vega gpu kullanıyorsun .frekanslar çok önemli 1589040404 + olarak arkadaşın dediği gibi disk kullanımı sistemi ağlatıyor onada göz gezdir
  18. DeltaForce041

CS GO DONMA SORUNU

sisteminde overclock yaptınmı ?
  19. DeltaForce041

Sistemim için ne söyleyebilirsiniz?

biraz abartmıyormusun o rx 550 dediğimiz kart sağlam gpu gücüne sahip yüksek ayarlarda akıcı oynatacağına eminim. 1080p kenar yumuşatmalar kapalı iken en yüksek ayarlarda 50 fps ve üstünü oynatır o kart eminim bundan 1589040284 fiyat malesef günümüze göre yüksek . ama ben fiyatı hiç görmemil...
Top Bottom