Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Bilgisayar ne kadar eder?

Normal Gider: 5.974,13₺ Online Piyasa Ederi: 6.011,43₺ Ofline Piyasa Ederi: 5.309,06₺ Acil Ederi: 4.999,72₺ Bilgisayar Dükkanı Ederi: 4.289,55₺ Benim Gözümde Ederi: 5.231,54₺
  2. Demacia'lı Master Yi

26000 Sistem Önerisi

ffiyatı fena değil fakat rx7700 falan bak bence.
  3. Demacia'lı Master Yi

4070 süper yükseltme

yapman gerekiyor yoksa oyunlarda durduk yere kapanma veya reset olabilir.
  4. Demacia'lı Master Yi

Bu sistemi almayı düşünüyorum yardım pls

4060 alsın kardo o da var. Ama ikinci ele bu kadar verilez fb gruplarında 12-15k ya dengi sistemler hemen hemen.
  5. Demacia'lı Master Yi

Bu sistemi almayı düşünüyorum yardım pls

ben olsam 0 olarak bunu alırdım daha iyi olurdu benim için ikiside 20k ama sen bilirsin.
  6. Demacia'lı Master Yi

Sistem Toplama Yardım🥲

Bilmiyorum hesaplamadım fakat 35 bini rahat geçer 16GB 4060 modeli var bunda. 40.000 TL ye rx7900xt vardı geçen yanlış hatırlamıyorsam. Haklısın dostum mamafih bu dostun sana karşı huşu içinde. bir biçimde Demacia'dan sadece bunları bulabiliyor. noxus internet hızımızı kesmek için camille ile...
  7. Demacia'lı Master Yi

Sistem Toplama Yardım🥲

35,999,00₺ tutarında bu mevcuttur. Bence alınabilir.
  8. Demacia'lı Master Yi

Arkadaşlar sistemin fps verimliliği oyunlarda nasıl olur (2.el Rx 6700xt 12GB)

Gayet güzel performans alırsın eğer kart temizse
  9. Demacia'lı Master Yi

Sistem tavsiyesi bekliyorum.

onları 30 serisinde de açabiliyorsun. 8GB vram ile 12gb vram arasında bayağı fark var vram yetmediği yerlerde 3060 tokat atıyor.
  10. Demacia'lı Master Yi

Onu görmedim direkt 3060 12GB olan modellere bak bence 8GB VRAM aşırı yetersiz
  11. Demacia'lı Master Yi

joker v5 pro güzelmiş ben olsam onu alırdım fakat başka seçeneğim varsa da 3060 12GB modellerine bakardım
  12. Demacia'lı Master Yi

4070 ti super sistem alınır mı ?

İşte yapacak bir şey yok bu da Samsung'un baskısı diğer türlü satıcı firmaların ağzına balgam atar samsung
  13. Demacia'lı Master Yi

4070 ti super sistem alınır mı ?

Alınmaz aşırı pahalı
  14. Demacia'lı Master Yi

Zenith 4070 ti super sistem nasıldır?

VRAM den çalıyorlar çünkü. AMD candır.
  15. Demacia'lı Master Yi

Zenith 4070 ti super sistem nasıldır?

62K ya değmez kardo bu RX7900 lu modellere bakmanı öneririm.
  16. Demacia'lı Master Yi

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

SAyfa da iade çıkıyorsa iade edilebilir olması lazım. Bence bi sor.
  17. Demacia'lı Master Yi

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

Kusurlu ürün olduğu için geri göndermek yerine ezilmeyi görünce iade talebi oluştursaydın olurdu. Fakat şu an düzgün geri gönderirler ise nasıl iade edebilirsin bilmiyorum.
  18. Demacia'lı Master Yi

Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim ?

KRal ikinci kapanma döneminde kullanırsın zaten. 2.kapanmayı geçtim devalüasyon öncesi son zamanlardayız bence. (ytd)
  19. Demacia'lı Master Yi

Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim ?

Ben olsam satar yeni hazır bir sistem almaya bakardım rx6*** veya rtx3*** model min 12GB VRAM.
  20. Demacia'lı Master Yi

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Böyle bir şey oluyor monitör ile ucuzdan toplarsan parçaları da değiştirip kafana göre daha uyumlu yaparsan güzel bir şey çıkar fakat ben hazır sistemden yanayım f/p olarak.
Top Bottom