Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

3500X + 1660 Ti sistemim iş görür mü?

1600 AF + 2060 sistemler vardı o civarda 🥲
  2. Derek Pappalardo

Ekran kartını ayrı alıp toplamak şu zaman için mantıksız. Hazır sistemlerde çok daha uygun geliyor ekran kartları. Geçmiş olsun, iade edebiliyorsan edip hazır sistem al.
  3. Derek Pappalardo

3060'lı hazır sistem alabilirdin. Bence 12000 lira için kötü bir sistem olmuş. 8000'e 2060'lı sistemler vardı. Sıvı soğutmayı ilk defa sende görüyorum, performansı sanırım Snowman X4 kadar falandır.
  4. Derek Pappalardo

Bu sistemi aliyorum 4.5bine yardimci olur musunuz

@Machine0101 SSD modeli belli olsa iyiymiş. Kasa modelini yazmamış ama bu güç kaynağı olduğuna göre büyük ihtimalle Versa J24'tür. J24 ise mesh panelli olduğu için güzel bir kasa lakin J23 ise önü camlıdır, uzak durulması gereken bir model. RAM'ler model numarasına göre Ballistix, Micron E Die...
  5. Derek Pappalardo

Bu sistemi aliyorum 4.5bine yardimci olur musunuz

Hangi sistem olduğunu yazsan iyiydi.
  6. Derek Pappalardo

Butun oyunlari rahatlikla oynaya bilecegim bilgisayar

Bu şekilde gerçekten harika bir sistem olabilir lakin bu sefer de monitöre bütçe kalmaz.
  7. Derek Pappalardo

Butun oyunlari rahatlikla oynaya bilecegim bilgisayar

Eski sistemin neydi? SSD vb. iyiyse direkt yeni sisteme geçirebilirsin, anakart yanınca diğer parçalar zarar görmez genellikle.
  8. Derek Pappalardo

Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

Sadece ben okumuşum herhalde yazıları... XPG Invader kasa almayı düşünüyordum, bu son zamanlarda gördüğüm 3. sorun yaşama konusu olduğundan tereddüte düştüm. Geçmiş olsun, umarım iadeni veya sistemini *olması gerektiği şekilde* alırsın.
  9. Derek Pappalardo

Harçlıklarla ve Editörlükle Topladığım PC'yi değerlendirir misiniz?

Ezbercilerin 1 numaralı tercihi yerine Reeven Hans veya SE 224 XT alırdım ben olsam, çift fanlı olmasına rağmen gerisinde kalıyor T6 Ultra bunların. Şu aralar stoğu yok ama güzel fiyattan almışsın. Fazla gelmiş biraz, 5800X falan takma planın yoksa tabii. Anakarta 800 lira verene kadar...
  10. Derek Pappalardo

7200 liralık bir kasa arıyorum

Hocam 3nm sınırına ulaştık diyorlar, bence GDDR8 çıkmayacak. Üreticilere kalsa çoktan çıkardı ama sınır yüzünden olmuyormuş.
  11. Derek Pappalardo

7000 tl monitörsüz pc toplama

2060'ı sadece 6000'den satanlar var, bir bit yeniği olmasın?
  12. Derek Pappalardo

7000 tl monitörsüz pc toplama

Ben olsam ikinci el Athlon 3000G/Ryzen 2200G toplayıp kalan 5000 lirayı dolara çevirip faize yatırırdım. Hiç yoktan iyidir, stok geldiğinde dolar kuru ve faizin getirisi ile şimdikinden daha iyi bir şey toplanacağı kesin.
  13. Derek Pappalardo

Hocam nVidia tekrar çift GPU teknolojisi kullanmakla büyük bir hata yaptı. Kartın TDP değeri 450W olmasına rağmen 7070 kadar ancak performans veriyor. Sırf 2x12 GDDR7 belleği var diye alınmaz bence 7070 varken.
  14. Derek Pappalardo

Hocam 5060 Ti yerine RX 8700 XT bakın derim, yeni sürücülerle 5070 gücüne erişti.
  15. Derek Pappalardo

Yeni 2.El Pc Topladım Nasıl ?

Crucial Ballistix 3000 alıp 3600'e OC edebilirsin veya GSkill RipjawsV 3600 alabilirsin direkt.
  16. Derek Pappalardo

35mm'den kısa RAM'lere LP diyorlar (low profile). Corsair sonuna X getirmeyi tercih etmiş. XMP sorunu yüzünden önermiyoruz. 2400G gibi RAM frekansının elzem olduğu bir sisteme yakışmamış.
  17. Derek Pappalardo

PSU'nun Izoly olması ve RAM'lerin LPX olması hariç güzel.
  18. Derek Pappalardo

3080 aşırı güç tüketiyor ve 2K için yetersiz, DLSS ile de kötü görünüyor. Sıfır 15100F + 7050 Ti daha iyi olacaktır :D Doların 17 olduğu bu günlerde eski kartlara yönelmeni anlıyorum ama onların hem soğutması hem de güç tüketimi günceller kadar iyi değil.
  19. Derek Pappalardo

4 yıl sonra için dolar alıp faize yatırırım ben olsam. Haram falan da dinlemem zira aynı ürünün şarap gibi 3 katına çıkması halinin baz alınmadığına eminim Kur'an'da. Yattığın yerden para kazanmak şöyle dursun elindekinin değerini korursan şükrediyorsun Türkiye'de.
  20. Derek Pappalardo

GTX 1050 Ti sistem ne kadar eder?

Stok olmadığı için. Normalde 1200'e 570 Nitro+ dahi bulunabiliyordu, eminim vardır forum içinde de 900 lira civarından sıfır 570 alan. 570 1050 Ti'ı neredeyse ikiye katladığı için ikinci el fiyatı bayağı bir düşecek.
Top Bottom