Arama sonuçları: *

1. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Haklısınız hocam aslında ben de bunu düşünüyorum ancak yaşadığımız ülke ve şartları belli ne olacağını kestiremiyoruz o yüzden biraz şüphelerim var 1693768132 Hocam DDR5 e anakartlar intel tarafında 5K civarındaydı ramleri de daha pahalı diye biliyorum o yüzden pek yanaşmadım ancak olabilir
  2. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Tamam hocam siz bana ddr5 li iyi bir sistem gösterin de onu seçelim.
  3. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Hocam haklısınız ancak 2.el ile uğraşmak istemiyorum bu paraya rtx 3090 alınabilir ancak mining yapılmış olma olasılığı çok yüksek ve bende risk almak istemiyorum. Eğer 3 5 K fazlasına önerebileceğiniz başka bir sistem varsa onu da değerlendirebilirim.
  4. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Hocam 31K ediyor bu sistem 1693767107 Haklısınız hocam öyle yapınca hazır sisteme göre 2 3 K daha fazla para veriyorum ama en azından kaliteli ve istediğim parçaları kullanıyorum. 1693767122 Öneriniz için teşekkürler bunu da dikkate alıcam
  5. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Hocam sizin varmıdır öneriniz
  6. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Bence de 8gb ileride sorun çıkartır tek sıkıntım o zaten 1693690586 Evet hocam attığınız sistem toplamaya göre çok daha mantıklı ancak benim kuşkum 8gb nin uzun ömürlü olmaması
  7. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

peki hocam bu fiyata hazır sistem öneriniz varmıdır bundan daha iyi
  8. EKRHN

30K CİVARINDA PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar 30K bütçede(2 3K artırabilirim) 2K oyun oynayabileceğim ileri dönük bir pc istiyorum bu sistem aşağı yukarı bu fiyata geliyor sizce alınır mı sistem önerilerinizi bekliyorum. İşlemci:https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-13400f-on-cekirdek-1-80-ghz-fiyati,226504427.html...
  9. EKRHN

16362 TL değerindeki pc'yi satıp bunu almak mantıklı mı?

Sen o sistemi 15K ya sat ben sana alıcam bu sistemi.
  10. EKRHN

Yeni bilgisayar önerisi olan varmı

Adam 15 altı olsun demiş ama bu kadar da değil yani
  11. EKRHN

DA V4.5 8k değer mi?

6 6.5 max ederi var.
  12. EKRHN

Sizce bu pc iş görürmü

Hocam çok kötü sistem uzak durun bundan.
  13. EKRHN

6-6.5K Toplama/Hazır Sistem Önerisi

Elinde yeni pc de kullanmayı amaçladığın bir parça var mı yoksa baştan aşağıya yeni sistem mi dizeceğiz.
  14. EKRHN

5000 Tl Pc Tavsi̇ye Masaüstü

Hocam en mantıklsı ekran kartını satıp güzel bir apu sistem toplamak.
  15. EKRHN

Yeni Sistem Aldım Hayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?

Olm şunu almadan önce sorun aldıktan sonra sorsanız ne işe yarayacak gerçekten ülkecek beyinimiz kıt
  16. EKRHN

1050 Ti'lı Pc'mi kaça satabilirim?

aynen knk adam enayi.
  17. EKRHN

Beyler 33k ya ne alınır?

Ne yani sadece eski üyelerin parası oluyor adamın demek ki fikre ihtiyacı var ve o yüzden hesap açmış cidden forumun ıq seviyesi çok düşük.
  18. EKRHN

Bu sistem ne kadar eder ?

rx560 a 9K diyen vardı o 9K ediyorsa bu min 13 14K ama asla o kadar etmez bence bu sistemin monitör dahil 9 10K civarı bir paraya satabilir siniz
  19. EKRHN

15K TL masaüstü sistem tavsiyesi

O paraya 2060 falan var ama parçalar ne kadar güzel olur onu bilemem
  20. EKRHN

PC'im ne kadar eder şuan ki kurda satsam

Evet fiyatlar çok arttı. 1639843031 Hocam o zaman sıfıra yakın demek 14K civarına satabilirsiniz.
Geri