Arama sonuçları: *

1. EMREG

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

iptal edebilirseniz edin yani daha iyisistemler yapılır.
  2. EMREG

Pahalı hocam bırakın almışsınız 4 sene idare eder gibi boşverin bu saatten sonra.
  3. EMREG

En az 3000 TL pahalı olmuş. Kötü değil ama ederi değil.
  4. EMREG

Bu fiyata çok mu kötü, değil ama biraz pahalı. şu sistemin ederi maks 25000 olmalıydı.
  5. EMREG

📢 PCH RX 6600 SİSTEM 10499TL 📢

13100F R5 5500 ile denk hocam. 12100F den ise daha iyidir. Driver sorunu olmasa da karta destek az. 1697041763 Temiz bulabilir miyim? Mining bitti ama sistemler iyi midir hocam? Varsa öyle alalım.
  6. EMREG

Hem al-sat hem de faiz yüzünden sistemi alamadım :( Önceden 12 ay taksit 1000 TL faiz iken artık minimum 3000 oluyor faiz. Faiz yüzünden sistem alamıyorum.
  7. EMREG

Sizce sistemler yine al-satçılara ve botlara mı gidecek?
  8. EMREG

16000 TL PC Tavsiyesi

Mağaza özel olduğu için belki kalmıştır. En kısa zamanda bakıcağım. Onun dışında başka öneriniz var mı?
  9. EMREG

16000 TL PC Tavsiyesi

Bildiğimiz AVM mağazalarında dahi var mıdır hocam ?
  10. EMREG

16000 TL PC Tavsiyesi

Yaklaşık 16000 TL bütçem var. sistem fiyatları bir haftada bile zamlandı. Zaten harici kendin parça parça toplaması çok zor. https://www.incehesap.com/phoenix-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50236/ Şu sistem bu fiyatta yukardan psulu kasa, ssd markası ve psu modeli konusunda kafamı karıştırdı. Hadi...
  11. EMREG

21.682 TL'ye aldığım İ5 12400f , rx6750xt li sistem nasıldır?

Fena bir sistem degil gibi. Belki bir tek psu degişebilir. 1687332123 Bu kadar pahalı sisteme de insan oem istemiyor :D
  12. EMREG

21.682 TL'ye aldığım İ5 12400f , rx6750xt li sistem nasıldır?

https://www.itopya.com/microsoft-windows-11-home-advanced-single-language-64bit-turkce-oem-elektronik-lisans_u16656 Hocam bu lisansa bu parayı vermek mantıksız olmuş. Ben olsam vermezdim lisanssız kullanırdım. 1687331611 Fiyatı çok bence iade edin.
  13. EMREG

Günümüzde bir sistem için ne kadar harcanmalı?

Onlar dert değil. Elimde ekipmanlar var. Ekipmanlarda çok pahalı olmuş. Bir klavye için ne kadar gerekir peki ?
  14. EMREG

Bir de bu powerboost rampage benzeri psular alınır mı? Önceden kötü,almayın deyip geçerdik. Hala sorunlu mu bu psular?
  15. EMREG

Nasıl o kadar uygun oluyor hocam? Mining yapıldığı filan kesin mi? Yoksa başka bir sorun mu var? Edit: Yanlış anlamışım. Ben sistemi komple 3.3k sandım. Tekrardan bakayım sahibindene.
  16. EMREG

Babam 2. Ele izin vermiyor. 2. Elde özellikle miningin azalması ile düşüş olduğunu duymuştum. Düzenleyin yeter hocam. Yanlış bilgilendireni dövmüyoruz. :D
  17. EMREG

Ne zaman bir şey almak istesem birgünle kaçırıyorum zaten hocam. Mouse alıcaktım rival 3 üde bir günle kaçırmıştım. Hangi siteden almam daha iyi olur? Dün gaming gecesi gibi şeyleri kaçırdım. Başka indirim günleri oluyor mu? Stok eritme de demişsiniz.
Top Bottom