Arama sonuçları: *

1. E

20-25k arası toplama pc tavsiyesi

Peki FPS değerleri nasıl?
  2. E

BF'den başka oyunda test ettiniz mi peki?
  3. E

Hocam ekran kartının güç girişlerini bile çıkartmışsınız, çok teşekkürler.
  4. E

Hocam teşekkür ederim ben buna bi sıvı soğutma birde HDD takviyesi yaparım mis gibi olur hem ekipman içinde para artıyor.
  5. E

Hocam ben NZXT Kraken X53 sıvı soğutma ile birlikte almayı planlıyordum. 2042'deki fps değerleri zaten betada olduğundan optimizasyonsuz bile güzel gözüküyor. BF1'i çok aktif oynuyordum en çok bu hoşuma gitti zaten fakat 82 derece olmasına rağmen 122 fps gayet güzel bir değer ama bu fotoğrafı...
  6. E

Hocam sistemden memnun musunuz? 120mm lik sıvı soğutma yeterli mi işlemciye ve FPS değerleri nasıl?
  7. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/108779/ultima-dual3070-intel-i7-11700k-asus-dual-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıldır hocam?
  8. E

Hocam 5600x 3080 için yeterli midir?
  9. E

Hocam baya güzel bu ama Intel sistemle karşılaştırılsa ne kadar fiyat farkı olur?
  10. E

O hatayı net yapacağım :) Çünkü üniversiteye kendi evimden gidip geleceğim.
  11. E

Herkese merhabalar! Sevgili kardeşim şuan ki bilgisayarı bana vermediğinden ve üniversiteye gideceğimden yeni bir bilgisayar toplayacağım. İntel veya AMD fark etmez ama gönlüm nedendir bilinmez İntel'den yana bi sempati oluştu :D Bu arada sistem 22k'ya yakın olursa sevinirim geri kalan parayı...
  12. E

25.000₺ Toplama Pc Parçaları Nasıl ?

Tavsiyen için teşekkürler, 3080'li sistem daha güzel bu arada. Amma ben sistem fiyatını okumamıştım. O fiyat çok fazla 3070Ti'li hazır sistem 24k sen sadece 3070'e 25k ödeyeceksin.
  13. E

25.000₺ Toplama Pc Parçaları Nasıl ?

Ekran kartı Ventus yerine farklı bir seçenek olabilir onun dışında benim yakın zamanda alacağım sistemin aynısı. Şimdiden hayırlı olsun.
Top Bottom