Arama sonuçları: *

1. E

Rx6600 ryzen 5 5600 nasıldır?

Hocam aldım bile ayrıca monitör 1k indirimde olduğu için aldım sağolun 1739185672 Hocam siparişi iptal etmek istemiyorum psu çokmu kötü yani şuanda
  2. E

Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim 1739183058 Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam...
  3. E

Aldım hocam artık iptal etsem para geliyormu bilmiyorum
  4. E

Hocam 2.el satın almak istemiyorum
  5. E

Hazır sistemlerde dikkat edilecekler

Ssd nin vadettiği okuma yazma hızınj gerçekten veriyormu Kasada ışıkları açıp kapatma özelliği kasadaki fan sayısı ve büyüklükleri Psunun kalitesine ve sertfikası varmı ona bakarım
  6. E

Buraya ve başka bir foruma ismini vermiyim sormuştum herkes fiyatına iyi dedi o yüzden aldım
  7. E

2.el tercih etmiyorum hocam 1739169379 Teşekkürler hocam içimi rahatlattın desen yeridir zamanla eğer bilgisayardsn zevk alırsa. Upgrade etmeyi bende düşünüyorum zaten YouTube gibi yerlerde içerik üretmek için hevesim var eğer tutarsa yükselitirim PC yi
  8. E

Arkadaşlar bütçem Max bu kadar sistem 17.500 fakat ben özelleştirdim o yüzden böyle fiyatı gerçekten çokmu kötü sistem?
  9. E

Merhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem siparişi verdim sizce bu sistem beni kaç sene götürür ağır oyunlar oynamıyorum ve illa yüksek FPS derdim yok eğer PC den zevk alırsam ileride upgrade edebilirim
  10. E

19K sistem tavsiyeleri

Hocam önceliğim sıfır ayrıca 2.el pek almayı istemiyorum malum satıcılardan ve sistemin geçmişte nasıl kullanıldığını bilmediğim için
  11. E

19K sistem tavsiyeleri

Neden kötü hocam kötü tarafları nedir ve 2.el almayı düşünmüyorum https://shbd.io/s/R4HXsOI9 Bu sistemi buldum 14k ya kadar düşürdüm fakat ailem sıfır almamı istiyor paranın yarıdan fazlasını ben vericem fakat onlarda para verceği için sıfır almamı istiyorlar
  12. E

19K sistem tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar resimlerdeki bilgisayarları araştırdım buldum ve kendi bütçeme göre özelleştirdim ama 2sinin arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aralarında büyük bir fark olurmu
Top Bottom