Bu attığınız sistemi aldım alalı 4 ay oldu sanırım tertemiz hiç bir sorun çıkarmadı bir tek ssd 1 tb yaptım o kadar gönül rahatlığı İle alabilirsiniz
1729725328
Merak ettiğiniz soru varsa yanıtlayabilirim
mağazaya gittim adamlar parçalar şuan elimizde yok temin etmemiz lazım dedi işte haftaya çarşamba hazır olur dedi onu bekliyorum sanırım işlemciyle ssd kalmamıştı
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html
1719264510
özelleştirmeden 1tb ss 32gb ram yapıp anakartı yükselt cillop gibi sistem
Vatanda ki sistemi daha bugün aldım ama kule tipi falan filan hiç bi soğutucu almadım 3 ay boyunca sistemi böyle kullansam sorun olur mu stok soğutucuyla ondan sonra kule tipi alıcam 1 tane
dostlar bütçe gitti ya 26k ya kadar düştü maalesef 26 bine önerebileceğiniz bir şey varmı donnaım arşivi sistem var 28k ya onu almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir sizce iyi mi
1718045429
stoklar bitmiş :D
Arkadaşlar 14 k ya sistem toplayacağım ekran kartı 3060 ve işlemcide intel serisinden olursa çok iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum ona göre yarın sipariş verip alacağım babamı zar zor ikna ettim fikrini değiştirmeden almak istiyorum