Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Tek Tek Toplanmış Bilgisayar Önerim!

Benzer Sistem Bu linkdeki hazır sistem de benzer ilgilenen var ise.
  2. E

Laptop Adaptörüm Çalışmıyor

Prizden kaynaklı input lag ile ilgili hiç bir konuyla karşılaşmadım.En azından Akım korumalı priz kullanılmasını her marka tavsiye ediyor. Adaptör tamiri yapılıyor herhangi bir elektronikçiye giderek tamir ettirebilirsin. Çok absürt bir problem yok ise eğer.
  3. E

İYİMİ YAPTIM KÖTÜMÜ YAPTIM

Belli bir gün sonra evet deneme sürümünün bittiğini belirten bir ibare ekrana çıkacaktır. Bu şekilde kullanman bir problem teşkil etmez. Sadece bazı şeylerde kısıtlama oluyor örneğin Masaüstü arkaplanını değiştiremiyorsun vesaire vesaire. Bu deneme sürümünün gününü sıfırlamak için İnternetten...
  4. E

Şuan için çıkmaz. Laptop vb bir pc aldıysan parça eklemek vesaire istediğinde garanti dışı kalabilir. Onun haricinde işletim sistemi yüklemek garanti dışı bırakan bir şey değil.
  5. E

OS yüklemek artık 3 dakikalık video ile yapılacak bir şey. Tabii ki bilen birine yaptırman daha iyi. Güzel günlerde kullan.
  6. E

3060ti'lı sistemimi ne kadara satabilirim?

3060 Tİ ürünün saf güçte 4060 ı tokatlaması gerçeğine ne diyorsun peki hocam. Tamamen Güncellik, DLSS , frame generation olayından dolayı bu fiyatlar.
  7. E

Sistemim ne kadar eder?

Ekipmanlar kişisel zevke göre olduğu için toplu ilan biraz zor satılıyor hocam. Birde sadece kasa olarak ilan açabilirsin.
  8. E

Tüm sistem ne kadar eder?

Ortalama aynı özelliklere sahip ilanı 30K ya koymuştum ortalama 27 civarına okeyliyor millet. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3060-ryzen5-5600-240hz-profesyonel-gaming-pc-full-set-1107998065/detay/
  9. E

Oyun için ps5 forever😉gerisi teferruat...

Arkadaşın önceki konularda mesajlarına baktımda cevap verilecek biri değilmiş. Sizde dil dökmeyin kendi evreninde yaşayan bir insan gibi duruyor. AİDA64 ss mi atayım mı ister misin yorumlarsın belki beni ? PS5 aida64 atayım veya ?
  10. E

Hayal edemeyeceğin paraları o uyuşturucu madde dediğin ürün ile kazanıyorum güzelim ama sen bilirsin. Senin akıl sağlığından şüphe ediyorum bak şimdi. Çok sığ bir düşünce yapın var. Elindeki telefonu neden kullanıyorsun o halde ? Oda senin için bir uyuşturucu. Hayattaki vasfını çok merak...
  11. E

İlerizekalı arkadaşım. Pc ile yapabildiğini her proccesi konsol,steam deck nvidia shield ile yapabiliyor musun. Amacın ne anlamadım haz mı alıyorsun hakaret duymaktan eğer öyleyse söylede bilelim
  12. E

Tamamen gereksinim meselesi. Konsol sadece oyuna yönelik. PC bir çok fonksiyona sahip. Aslında sadece konsol alıp köpek gibi satmak isteyen ve sarı sitede açıklama kısmına PC ile takas olur diyen insanlarla dolu ama sen bakma zamanına yazık olur. Evinde harcadığın elektriğe falan mazAllah
  13. E

Sende sanırım chplisin vay canına büyük çıkarım. Nereye çekeceğinizi şaşırmışsınız. Sende buraya çekerek gözümde aktrol olarak gözüktün ne olacak şimdi. Bak sen şu işe
  14. E

Bilal sana öyle bir korku yaşatırım sabah sabah açtırma benim ağzımı
  15. E

Sabah sabah derdiniz mi yok oğlum sizin
  16. E

Sizce güzel PC dizmismiyim

Şakaysa komik şaka değilse daha komik hocam seve seve yardım ederiz tabii ki bütcen nedir ? :D :D
  17. E

26 bin liraya özelleştirdiğim sistem nasıl sizce

Sistem bence fiyatına göre iyi hocam alınabilir.
  18. E

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Alırım 🙏☺️

Monitörün ortama girişi :D
Top Bottom