Arama sonuçları: *

1. E

100.000TL Bütçeyle Sistem Toplama

Bende böyle bir sistem arıyordum, kaçırdım demek ki.
  2. E

45.000 TL Sistem Önerisi Lazıım

Yeni kartlar ne zaman geliyor hocam
  3. E

7800xt ve r7 7800x3d ile sistem önerir misiniz?

alalı 7-8 at oluyor daha mantıklı gelmişti hocam ama benimkide iyi değil mi?
  4. E

7800xt ve r7 7800x3d ile sistem önerir misiniz?

Bu modelin aynısı ama benim ekran kartı 3 fanlı, gaming gen'den satın aldım. İmzamda var bakabilirsin istersen. fps canavarı diyebilirim bence.
  5. E

Toplama sistem cok gec aciliyor

Bende'de aynı durum bende ddr5 var, 40 saniye gibi bir sürede açılıyor
  6. E

Hangisi iyi sizce? tavsiyenizi bekliyorum.

Elimde 2 sistem var almak istiğim. Oynadığım oyunlar CS, VALORANT, W3,FORZA fps yüksek vermesi benim için daha iyi? https://www.gaming.gen.tr/urun/386436/elite-tuf7800xt-amd-ryzen-9-7900-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  7. E

Sistemimi kaça satabilirim acaba?

İnşallah temennim bu yönde bakalım ilana koydum absürt bir fiyattan inşallah pişman olmam. iyi akşamlar
  8. E

Günde 12 saat çalışıyorum eve geldiğimde maksimum pc başında 3 saat geçirebiliyorum ona uğraşacak vaktim hiç olmuyor. Güvenebildiğim bir arkadaş ortamımda yok maalesef vereyim ona al sen sat diyemiyorum. 1702407789 Elimdeki olanları güncel tutma isteği var bende bundan çıkamıyorum ya maalesef...
  9. E

Yetiyor hocam ama bir üstüne geçme isteği var bende hep o yüzden satmak istiyorum yeni parçalar olsun vs.
  10. E

Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. 1702407487 Ben benim sistemi satıp 7800 xt olan modeli satın almak istiyorum.
  11. E

doğru doğru hocam estagfurallah yanlış anlamam. Nacizane tavsiyelerine uyup kafamdaki uygun fiyata vericem zaten. Bende olsam 25 bin tl 1 yıllık bir cihaza vermem gider sıfır alırım o kafadayım.
  12. E

Bütün kutuları ve garantisi devam etmekte hocam onları yazmamışım konuyu düzeltiyorum hemen. 1702406022 Teşekkür ederim hocam aklımda da bu fiyatta bir şey vardı zaten ilana ona göre koyucam.
  13. E

Teşekkür ederim hocam iyi akşamlar
  14. E

Cevap verirseniz sevinirim :)
  15. E

Sistemim bu acaba kaça satabilirim? yardımcı olur musunuz acaba fiyat ne kadar? Teşekkür ederim şimdiden herkese. Kutuları ve garantisi devam etmekte 5 aralık 2022 satın aldım.
  16. E

Bu sistemi aldım görüşleriniz nelerdir?

hayırlı olsun kanka iyi eğlenceler
  17. E

Bu parçalar kasaya sığacak mi?

23.750 :(
  18. E

RTX 3070 Tİ Sistem 17000 TL h.o g.o?

Hayırlı olsun.
  19. E

22 Bin TL Bütçeye Hangi̇ Si̇stem Alınmalı?

Bunu ben i5 12500 1 tb harddisk ve 1 tb ssd ile birlikte aldım Çok memnunum. Bugün 4. günüm hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
  20. E

Çözüldü✓ Gaming.gen sistem alınır mı?

Pazartesi akşamı mağazadan 18 bin havale 4 bin tl nakit verdim perşembe günü 15:30'da sistemi aldım kanka bir sorun yaşamadım ben çok şükür
Geri