Arama sonuçları: *

1. E

İlk kez pc toplayacağım. Elimde şu an 4 tane seçenek var

Darboğaz ufaksa sorun değil yüksek darboğazda kullanamazsın bilgisayarı tabi burda yüksek darboğaz yok ufak bir şey pek farketmez
  2. E

Ama 1080p monitör alma ihtimalide varmış 2 k da zaten yapmaz
  3. E

Kanka işlemcisi çok düşük darboğaz yapad
  4. E

Kanka üşenmeden araştır ve parçaları tek tek al çok daha ucuza gelir hatta 2. El bile alabilirsin sonuçta yeni çıkmış ekran kartı çok bir zarar görmemiştir. (2. El alabilirsen testlere sokup al)
  5. E

Çözüldü✓ 65k civarı 9070xt toplama kasa önerisi

Ama kanka anakart ram soğutma gibi şeyler de ekran kartıyla işlemciye uyum göstersin diye böyle bir seçim yaptım. Herşeyi aldıktan sonra fazladan para kalırsa işlemciyi yükseltirim. Ve bildiğim kadarıyla o kartlarda ısınma sorunu var o yüzden soğutmayıda sağlam almam gerekir.
  6. E

Abi zaten 7600 5070ti ye darboğaz yapıyor diye biliyorum
  7. E

Hocam 2. Çok iyi biraz daha araştırcam daha iyisini bulamazsam 2.yi alıcam teşekkürler 1753962877 Abi ekran kartının oc olmayan versiyonunu atarmısın
  8. E

Kanka sorun işlemci değil işlemciyi diğer parçalara göre değiştirebilirim. Anakart ram ve diğer parçalar bi hallolsun işlemci en düşük 9700x bütçe artarsa çıkartırım 1753962239 Kanka ama anakart ram ssd falan çok iyi olmuyor onlarda
  9. E

Kanka işlemciyi yükseltmek çokta mantıklı değil çünkü anakart ram ssd falan filan çok şey var
  10. E

15-20K Arası Bilgisayar Önerileri

Kanka markalar üstüne kâr koyarak satıyor kendisi toplarsa en azından +5 fps falan alır. Tabi doğru indirim olursa alması mantıklı olur
  11. E

9070xt li kasa toplayacağım işlemciyi 7 9700x düşünüyorum bütçeyi çok olmayacak şekilde aşabilirim.
  12. E

Kanka ben düşük bütçe parçalarından pek anlamıyorum anlasam yazardım kusura bakma. Ama youtubede bazıları düşük bütçeyle güzel pc diziyorlar oralardan bakabilirsin
  13. E

Kanka 20k lık hazır sistem valorantta 90 fps Toplamada her şey elinin altında ne olduğunu Biliyorsun çok daha iyi performans alır marka takıntısı olmaması yarın birgün güzel bir oyun oynamak istediğinde engel olmamalı. Ve ikinci el alırsa çok daha iyi parçalar bulur
  14. E

Hazır sistemler genellikle ekran kartını iyi gösterir ram anakart ssd falan cöp olur o yüzden kendi toplaması daha iyi
Geri