Arama sonuçları: *

1. EnesOzkan10

15.000 DDR5 Sıfır sistem önerisi

Yukarıdaki mesajda alıntıladığınız mesaja dış kasa olmayacak yazmışsınız psu ve kasanız olduğunu varsayarak atıyorum yaklaşık 15k ediyor toplam: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html...
  2. EnesOzkan10

15.000 DDR5 Sıfır sistem önerisi

Hocam ekran kartsız derken dahili grafik kartı olan bir işlemci mi istiyorsun yoksa elinde zaten bir ekran kartı var mı?
  3. EnesOzkan10

Bu sistemi toplayacağım iyi mi:

Hocam vergi bilgisayar parçalarında çok farklı olmadığı için Türkiye ile arasında çok bir fark olmuyor yanlış bilmiyorsam, bence bir Türkiye fiyatıyla da karşılaştırıp alın yurt dışından. Göz ardı edilebilecek fiyatlarsa boşuna garantisiz kullanmayın.
  4. EnesOzkan10

20k civarı pc tavsiyesi

https://www.incehesap.com/omega-zenith-hazir-sistem-fiyati-76528/ hocam valoda işini görür iyi bir sistem denemez belki ama daha da fiyat çıkamıyorsan değerlendirilir.
  5. EnesOzkan10

Çözüldü✓ Max 30bin TL'ye hazır sistem önerisi

hocam r5 7500f 4060 bulabilirseniz o fiyata öpün başınıza koyun şuan ne yazsak yalan olacak belki adam size atacak 4060ti sistem o zaman bulamayacaksınız pişman olacaksınız fiyatlar çok uygun belki şuan aşırı zamlı o zaman düşecek belki daha asıl zamlar yansımadı bile hiç bir şey belli değil...
  6. EnesOzkan10

Yılbaşından önce acil pc lazım sizce bu alınır mı 25k bütçe

Hocam son zamanlarda itopya saçmalıyor bende lga1700 soket anakarta 7500f işlemcili sistem görmüştüm :D 1735669374 burada attığınızda ddr4 soket gözüküyor. 1735669375 burada attığınızda ddr4 soket gözüküyor.
  7. EnesOzkan10

Oyun oynamak asıl amaç değilse alınabilir 4060 dediğiniz gibi daha garanti bir seçim.
  8. EnesOzkan10

20 k ya öneri kasa yardim

sorabilirsin sıkıntı yok benim attığım sistem 25kya çıkmış :/
  9. EnesOzkan10

Intel sistem isterseniz bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz. https://www.itopya.com/technopat-arc-intel-core-i5-14400f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756#kategori_10
  10. EnesOzkan10

Çözüldü✓ INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB Sistem nasıl ?

Şuan ekonomik olarak durumları daha vahim intel bir kaç birimini amd'ye satacak diye söylentiler var o sırada ekran kartı birimini de kapatabilirler. Bu saatten sonra çok zamlanmaz gibime geliyor bence satıcılar zamlayacaklarını zamladırlar gibi ama burası Türkiye hatrımız kalmasın diye bir daha...
  11. EnesOzkan10

Çözüldü✓ INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB Sistem nasıl ?

Hocam kimse intel kesin sürücü desteğini 5-6 yıl devam ettirir veya ettirmez diyemez ama eğer ben güvenip alırsanız ve devam ederse ekran kartı güncelleme almaya çok güzel ekran kartı Bence alınır.
  12. EnesOzkan10

Yüksek Bütçeli Sistem Önerisi (55-65k / Ekran kartı Dahil Değil)

Arkadaş yanına ekran kartı eklediğinde 100 bin tllere çıkıyor bireysel kullanım için yüksek bütçeli bir sistem komik olan ne anlayamadım.
  13. EnesOzkan10

Am5 e geçiyorum tavsiye lazım

eyvallah hocam düzeldi şuan, özel olarak beyaz sistem istiyorsunuz sanırım öyle değilse bu işlemci için daha düşük anakart seçimi yapabilirsiniz.
  14. EnesOzkan10

işlemci link bende hala gözükmüyor hocam :/
  15. EnesOzkan10

Hocam işlemci yerine anakart linki atmışsınız.
  16. EnesOzkan10

Ben konuyu açan kişiyle karıştırdım da
  17. EnesOzkan10

Hocam benim attığım da ddr4
  18. EnesOzkan10

Rica ederim hocam, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  19. EnesOzkan10

uyumlu hocam sıkıntı yok
  20. EnesOzkan10

Hocam yıl başından itibaren işletmelerin üzerindeki gider artacak zamları direkt yansıtırlar mı bilemem ama riske atmak istemezsen al geç direkt. Bir de attığın sistemde kasayı yükseltmeni öneririm marka önerilmiyor.
Top Bottom