Arama sonuçları: *

1. Enesm06

Çözüldü✓ 8500 TL sistem önerisi

O zaman beklemek mantıksız.
  2. Enesm06

Çözüldü✓ 8500 TL sistem önerisi

Cumartesi günü DA yı bekle 😄. Bende bekliyorum. Eğer bu sistemdende faydalanamassam birsekilde başka sistem toplayacağım.
  3. Enesm06

Saçma letgo ilanları?

Ticari yerlerin üstünde satmaya ne deniyor peki (:
  4. Enesm06

Saçma letgo ilanları?

O anlamda demedim. Uzun süre kullanmış ve parcalarida kendileri 2.el almiş gibi gibi (:
  5. Enesm06

Saçma letgo ilanları?

2. El belki uygun birsey bulurum diyorum. Adamlar itopya, gamegaraj vs sitedekilerin üstünde satıyor ayrıc 1 yıl kullanmıs. Ekran kartı artik 3. El olmuş. Bunlar hic satarken utanmıyor mu?
  6. Enesm06

Sistem hakkında yorumlar

Gelirse bende kacırmam :)
  7. Enesm06

Sistem hakkında yorumlar

Stokta yok diyor ama
  8. Enesm06

8000 TL bütçe sistem tavsiyesi

Da'nın çıkış saati belli oluyormu ona göre bari sitede hazır dururum
  9. Enesm06

İnsallah gecenki sistemde oldugu gibi ortalik karismazda rahat alırım. Fiyatida ınşallah o kadar düser. Zannetmiyorun ama beklicem 29u bakalım öyleyse
  10. Enesm06

Nereden baksak 2 aydan fazla var ama benim o kadar bekleyebilcek vaktim yok ki 😔😢
  11. Enesm06

Merhabalar, daha öncede bir akc konu açtım fakat kafam çorba gibi oldu. Maks 8000 TL'ye hangi sistemi alabilirim. DA'nın bu fiyata bir sistem cikarcağini zannetmiyorum. Başka alternatif ne olabilir. 1 haftadır birsey bulamiyorum. Kimi 1650 sistem olmaz diyor. Valla anlamadım gitti
  12. Enesm06

6000 TL Bütçeye Sistem Tavsiyesi

Ben bu zamana kadar birseyi düştüğünü görmedim. İleride bu fiyatlara 1650 li sistem bile toplayamicaz malesef
  13. Enesm06

6500 tl sistem tavsiyesi

Şuan stoğu yok malesef
  14. Enesm06

GTX 1650 yerine ne alınır?

Baslıkta belirttiğim gibi bu ekran kartına herkes alınmaz diyor. Neden alınmaz? Oyunları açmaz mı veya sebep nedir? Ayrica piyasada olan baska ne alabilirim bunun yerine öyleyse
  15. Enesm06

Son ikisi arasında kaldım. Cok kararsızım

Bu sistem 9 bin tl butcemi hayli aşıyor. Bu fiyattan daha ucuz olurmu tahmince
  16. Enesm06

Gecenki paylastıgi zaten butcemi aşıyor güzel sistem ama bütceden dolayı sıkıntı benim icin. Ayrıca bir dahaki sistemi daha pahalı olacak diye biliyorum
  17. Enesm06

Sizin önerileriniz ne olur bu bütcelere.
  18. Enesm06

Merhaba bütcem normalde monitör dahil 8 en fazla 8.500 Tl simdi aralarında siz olsanız hangisinden yana tercihinizi kullanirdinız ve nedeni ile birlikte olursa sevinirim *Ayrica konuyu baltalayacak yada degisik ve konuyla alakasiz bambaska yorumlarda bulunmayin lütfen. 1.sistem; İnce hesap...
  19. Enesm06

Oyuncuysanız ve aceleniz yoksa 2021'de sistem toplamayın

Detay okumadim ancak bu saatten sonra düzelme şansı yok bence ki. 27 yaşıma kadar daha bir seyin düstügüne şahit olmadim hep cıkıyor o yuzden 2021 de toplayamassak 2022 de hiç toplayamıyacağız
Top Bottom