Arama sonuçları: *

1. Ensar

15.000 TL Bilgisayar Önerisi

Belirtmeyi unutmuşum, monitör, klavye, mouse ve kulaklığım var. Daha önce 6650 XT'li bir sistemim vardı; paraya ihtiyacım olunca kasayı 13 bine sattım. Şimdi ufak bir dükkanım var, orada kullanmak için bilgisayar gerekiyor. İkinci elde alabilirim ama piyasaya hakim değilim.
  2. Ensar

15.000 TL Bilgisayar Önerisi

İş yeri için 15 bine laptop veya masaüstü alacağım, ikinci el de olabilir. Alttaki laptopu buldum ama 8 bine bunu almak yerine, bütçemi 15 bin liralara çıkartıp ufak tefek oyunları da oynayabileceğim bir şey bulabilir miyim? HP 2N2N7EA...
  3. Ensar

Amd Kartmı Nvidia'mı

Bu sorunun çok net bir cevabı var: Nvidia.
  4. Ensar

Game garajdan sistem alan varmı

Gerekli kutuları gönderiyorlar, hazır sistem alırsanız montajı onlar yapıyor. Daha önce sistem almıştım memnun kaldım.
  5. Ensar

13.000 TL Bütçe İle Sistem Tavsiyesi

Öneriniz için teşekkürler ama sanırım arkadaşım masaüstü yerine aşağıdaki laptobu alacak. https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-2-1/
  6. Ensar

13.000 TL Bütçe İle Sistem Tavsiyesi

Arkadaşım 12-13 bin TL'ye monitör dahil sistem alacak. Önerilerinizi bekliyoruz. Bu arada bütçe en fazla 13 bin TL, lütfen bütçeyi geçmesin.
  7. Ensar

Game garaj güvenilir mi??

Güvenilir.
  8. Ensar

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem Ne Kadar Eder?

Ekran kartının sıfırı zaten o fiyatlarda..
  9. Ensar

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem Ne Kadar Eder?

Sistem yaklaşık 4-5 aylık. Herhangi bir sıkıntısı yok. Satacağımdan değil sadece ortalama ne kadar eder onu merak ettim. Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: Inno3D GTX 1660 SUPER Anakart: Biostar B450MH SSD: Kingston A2000 500GB HDD: WD 320GB 7200RPM RAM: Crucial...
  10. Ensar

Sonunda kendime ait bir bilgisayar odası tasarladım!

Hayırlı olsun. 🙂
  11. Ensar

Televizyonunuzu Akıllı TV/PC'ye Çevirin!

Bunun yerine 300-350 TL'ye Xiaomi Mi TV Stick almak daha mantıklı olmaz mı?
  12. Ensar

7600 tl sistem sizce nasıl alınır mı

7600 TL'ye monitör dahil miydi? Güvenilirlik konusunda bende dahil forumda bu siteden alışveriş yapan bir sürü kişi var. Müşteri hizmetleri çok ilgili, sistemler yaklaşık 3 günde geliyor.
  13. Ensar

7600 tl sistem sizce nasıl alınır mı

SSD konusunda bir fikrim yok, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Onun dışında artan parayla dışarıdan bir SSD alınabilir...
  14. Ensar

Teknobiyotik güvenlimi

Güvenilir.
  15. Ensar

Sonunda ilk bilgisayarımı aldım

Hayırlı olsun. 🙂
  16. Ensar

Cyber-1660mı teknobiyotikp-2.5mi

Ben olsam CYBER-1660S sistemi alırdım.
  17. Ensar

Sonunda aldım bı h.o alırım.

Hayırlı olsun. 🙂 Olmayanlara da nasip olur inşallah..
  18. Ensar

Sonunda Topladığım Yeni Sistem

Hayırlı olsun. 🙂
Top Bottom