Arama sonuçları: *

1. ErnGnc

bu sistem hangi oyunları oynatır

Güncel bazı oyunları ve güncel sayılabilecek çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın(720P 30FPS). 750Tİ'ın 2. el fiyatları ortalama 1K civarı ama 800₺ civarına da ilanlar var. 1K civarı paran varsa biraz daha zorlayıp mining çıkması RX470/570 alabilirsin. Elindeki işlemciyle 1080P'de çoğu oyunu...
  2. ErnGnc

Ryzen 3 3100 ile gainward 2060 super ghost uyumu hakkında

Darboğaz durumunda daha güçlü olan parçaya daha fazla yüklenirsen darboğaz oranı azalacaktır. 2060super ile 3100 kullanırsan 1080P'de bazı oyunlarda 3100'ün gücüne takılabilirsin. Bu durumlarda dediğin gibi bütün ayarları Ultra yapıp üstüne Ray tracing açarsan büyük ihtimalle darboğaz ortadan...
  3. ErnGnc

Çözüldü✓ i7-3960X'li Sistemimi yükseltmeli miyim ?

PC'de iş yapmıyorsan ve sadece oyun oynuyorsan bence hala bu sistemde kalabilirsin. İleride toplu bir şekilde satıp DDR5 bir sisteme geçersin.
  4. ErnGnc

Ekran kartımı da sonunda aldım sistem bitti herkese teşekkürler.

Sistem iyi gibi. İleride bir 2060 yakışır. İşlemcinin silikonu kötü onun dışında iyi. Allah'ı Küçük harfle yazmayalım lütfen faruq bey.
  5. ErnGnc

Ekran kartımı da sonunda aldım sistem bitti herkese teşekkürler.

Gel VS. Valoranttaki gibi korkuk kaçmazsın umarım.
  6. ErnGnc

6000TL ve Üstü ile Alınabilecek En Kötü Sistem Tavsiyesi

1080P Low-Medium karışık ayarlarda akıcı şekilde oynayabilir. Ben OC'lu 750Tİ ile Texture high kalan bütün ayarlar LOW(gelişmiş ayarlar dahil) 30-40 FPS arası bitirdim.
  7. ErnGnc

İlk defa kasa topluyorum.

Buna Vereceği para ile Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, ATX Boş Oyuncu Kasa Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilir. Bence o kadar pahalı iken 100M asla tercih edilmemeli. Markalı bir ürün istiyorum dersen 10₺daha pahalıya ARGB fanlara sahip...
  8. ErnGnc

Asus Rog Strix B450M-F Gaming ile pc toplama

Spec Delta RGB alırsanız kasadan LED'lerini kontrol edebilirsiniz. Msı Mag Force 100R ARGB olduğundan onu kontrol edemezsiniz.
  9. ErnGnc

Corsair Spec Delta RGB modelinde 4 pinli normal RGB var. Kasanın içinden çıkan VS550 güç kaynağında 8pinlik CPU güç girişi var sıkıntı olmaz. 3pinliler ARGB oluyor ve ARGB her led'i tek tek kontrol etmenize izin veriyor ama size önerdiğim Asus anakartta 3pinli ARGB portu yok. Alacağınız kasaya...
  10. ErnGnc

İşlemci desteği XMP profili kapalıyken destekliği destek. AMD işlemcilerde XMP profilini açınca bellek kendi frekansında çalışmaya başlıyor. O işlemci ile 3466MHz'e kadar olan bellekleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çift kanal olacaksa ve alacağınız anakart 4 slot RAM desteğine sahipse 4+4GB...
  11. ErnGnc

2. el piyasası bayağı değişken oluyor. Ekran kartsız sistemle ortada kalma ihtimaliniz var. ASUS PRIME B450M-A II AMD B450 AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA M2 USB3.2 AURA RGB mATX 128GB’a kadar ram desteği, BIOS Flashback: Amazon.com.tr Asus ile AuraSync kullanmak istiyorsanız alabileceğiniz en ucuz...
  12. ErnGnc

Spec Delta RGB Modelinde RGB kontrolcü çıkıyor. Kendi üzerinden kontrol edebilirsin. Ek olarak Anakart konusunda tam olarak bütçeniz ne kadar?
  13. ErnGnc

100R'ın içinde ARGB kontrolcü çıkması lazım. İleride İşlemcini hangi modele güncellemeyi planlıyorsun. ASRock B450M Pro4 AMD B450 3200 MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Anakart olarak bu modeli satın alırsan İşelmcini Ryzen 3 4350G modeline yükseltme imkanın var...
  14. ErnGnc

1.Sİ B450m-F diye bir model yok. 2.Sİ B450-F'i diyorsanız APU işlemci kullanıyorsunuz o kadar üst seviye bir anakarta boşuna para vermeyin. 3.SÜ APU sistemi TEK kanal RAM ile toplarsanız bayağı performans kaybedersiniz. 4.SÜ 300W'lık iyi bir PSU bile o sisteme rahatlıkta yeter 2400G'nin...
  15. ErnGnc

2.el sistemler f/p yardım lazım

İmzamda yazılı olan değerler ve 2 3 alt ayar değiştiriliyken aldığım performans bu. Bence 3733MHz'de 1:1 modda bir ayar yaparsan daha iyi performans alırsın. Hem karıştırmıyorsam Ryzen işlemcilerin yüksek RAM MHz'inden etkilenmesinin sebebi Infınıty Fabric mimarisinin çalışma hızını da...
  16. ErnGnc

2:1 modda performans yarı yarıya düşüyor diye hatırlıyorum. Aida64 okuma yazma ve kopyalama hızları ne durumda.
  17. ErnGnc

3933MHz mi? FCLK'yı ayarladığınıza emin misiniz. Ryzen 3 3100'ün FCLK kontrolcüsü genellikle 3733MHz üstünü kaldırmıyor. Bazı şanslı kişiler daha üstünü görebiliyor ama çoğunluk 3733MHz'in yarısı olan 1867MHz'in üstüne aldığında sistemi açılmıyor. Ryzen 3 3100'ün silikonuna bağlı olarak...
  18. ErnGnc

Yazdığın oyunları GTX750Ti bile rahatlıkla oynatır. Bu ekran kartları için çerez sayılır bu oyunlar. Onun yerine 5. sistemi alabilir daha kaliteli bir SSD güzel bir PSU daha üst seviye bir anakarta sahip ve sadece 500₺ daha pahalı. 5600XT RTX2060 ile denk performans vermesine rağmen mining...
  19. ErnGnc

Bir detayı atlıyorsunuz. 4. Sistemin PSU'su büyük ihtimalle PowerBoost marka.
  20. ErnGnc

5. sistem en alınası olan bence. En kötü ekran kartını 2. elden 7000₺ gibi bir fiyata satabilirsin. kalan parçaların ederi ise 2500₺'den bayağı yüksek olacaktır
Top Bottom