Arama sonuçları: *

1. Exanimu

Kasam geldi ilk olarak neler yapmalıyım?

Videolarda KMS sunucusunu değiştirerek etkinleştirmeyi gösteriyorlar. KMS sunucusu değiştirmeyi tavsiye etmem, update olarak bilgisayarınızda zararlı yazılımlar gönderebilirler, bu konu hakkında yabancı kanallarda bir çok video var, cmd üzerinden orijinal microsoft key management server yerine...
  2. Exanimu

Kasam geldi ilk olarak neler yapmalıyım?

Keyi direkt girerek kullanabilirsin format atmana gerek yok, hatta key alacaksan bana özel mesaj at sana sürekli alışveriş yaptığım satıcının whatsapp numarasını atayım, 5tl ye satıyor :) anakarta da kaydoluyor bir kere girdim 3-4 kez format attım kendisi otomatik aktifleşiyor. 40 tl ye felan...
  3. Exanimu

Wattman dan ötürü sistemi dağıtıp İntel'e geçmeyi düşünüyorum.

Birincisi sadece ekran kartlarını değiştirmen daha mantıklı olur, ikincisi ise son olarak sen daha kaliteli bir psu ile çalıştırmayı deneyebilirsin, arkadaşımın da 5700xt si vardı sürekli wattman hatası alıyordu, kasayı değiştirdi, corsair kasayla gelen yeni psu ya geçti wattman sorunu çözüldü.
  4. Exanimu

FreeDos sistemli yeni topladığım pc'ye yapmam gerekenler neler?

bios güncelleme işine direkt girmeyin bence, sistemi kurun tüm parçaları bir süre test edin ondan sonra bios güncellersiniz, bios güncelleme işleri biraz risklidir her şeyi doğru yapsanız bile sorun çıkma şansı oluyor, şahsen ben işlemci desteği için zorunlu değilse bios güncellemesi ile hiç...
  5. Exanimu

Atom Bilişim deki PC Ler Nasıl?

Zamanında bu satıcının kendi markası olan monitörlerden farklı zamanlarda farklı modellere de iki kez satın aldım, iki monitör de berbattı, iade konusunda hiç sorun çıkartmadılar anında kabul ettiler, tabii ki benim deneyimlerime dayanarak belki müşteri hizmetleri iyi olabilir diye düşünüyorum...
  6. Exanimu

Parça değişimi sonrası Format gerekir mi?

Anakart ve İşlemci de gerekmez. Anakartın sürücülerini windows otomatik tarayarak kuruyor zaten, ekran kartı değişimi yaptığında ise eğer marka değişiyorsa DDU ile sürücüyü silip yeniden yüklemek yeterli olur, ben şahsen kesinlikle format atmayı sevmem bir çok parça değiştirdim hiç format...
Top Bottom