Arama sonuçları: *

1. E

40K bütçe bilgisayar.

Teşekkürler. Monitör için daha fazla seçenek var aslında. Seçiminizi kötülemek istemiyorum. Atarsanız sevinirim. Buda iyiymiş. Birde bi yerde sıvı soğutucu fazla gelir diyorlardı. Doğrumudur?
  2. E

40K bütçe bilgisayar.

Ddr4 daha iyi yazdım. Biraz yanlış anlaşılmış. Fiyat açısından demiştim. Bütçem geniş değil. Zaten parçalarıda 1 yıl içerisinde zor toplarım. O yüzden ddr4 demiştim.
  3. E

40K bütçe bilgisayar.

Tavsiye verebilirmisiniz
  4. E

40K bütçe bilgisayar.

Kasa ve monitör değişsin istiyorum zaten. Tavsiye almak için geldim sonuçta. 1738417184 Daha iyi nasıl olabilir peki?
  5. E

40K bütçe bilgisayar.

2. ele sıcak değilim. Ddr5 ise genel olarak pahalı olduğu için ddr4 almayı düşünüyorum.
  6. E

40K bütçe bilgisayar.

Ddr4ün daha iyi olacağını düşünüyorum. Birde 2. el değil sıfır kasa toplayacağım.
  7. E

40K bütçe bilgisayar.

Hazır sistem almak istemiyorum. Kasadan pek memnun değilim zaten. Ayrıca monitör seçiminde pek düzgün yaptığımı sanmıyorum.
  8. E

40K bütçe bilgisayar.

Öncelikle merhaba. Bu sene içerisinde 40K bütçe ile pc toplamak istiyorum. Parçalar hakkında pek bir bilgim yok. İlk defa pc topluyorum. İnternet'e aldığım ufak bilgiler ile bir bilgisayar taslağı oluşturmayı başardım. Aşağıya yazıyorum. İyi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misiniz? ---...
Top Bottom