Arama sonuçları: *

1. F

Hangi monitör daha iyi ?

Arkadaşlar sizce hangisi alınabilir ? Veya sizin önerebileceğiniz bu fiyat bandında bi monitör varmı ? 1. https://www.incehesap.com/acer-kg241qs-23-6-tn-full-hd-gaming-monitor-fiyati-49908/ 2...
  2. F

Sistem Yükseltme Önerisi

SSD zaten eklemeyi düşünüyorum format atıp sadece c diski bırakıcam ama oyun için de birşeyler eklemek istiyorum
  3. F

Sistem Yükseltme Önerisi

SSD eklemem FPSi CPU yükselmesini etkilemez sanırım
  4. F

Sistem Yükseltme Önerisi

Şuan PC de valorant düşük ayarlarda 100 FPS civarında geziyor ama CPU %80 lere falan çıkıyor 1623559752 Bunu kaça satabilirim fiyat olarak ne yazayım
  5. F

Sistem Yükseltme Önerisi

Apu sistemlerle ilgili çok bilgim olmadığı için çekiniyorum açıksası bi sıkıntı olurmu diye Bu sistem ne kadar eder ? Bütçem fazla yok en fazla 3000 o yüzden bunu yükseltmek mi yoksa satıp yenisini almak mı daha uygun olur ? Bide temizini bulursam yükselteceğim zaman 2. El parçalar almayı...
  6. F

Sistem Yükseltme Önerisi

Kimse Yok mu yardım edecek?
  7. F

Sistem Yükseltme Önerisi

Bu arada monitör 1 MS yazıyor ama altta özelliklerde 4ms yazıyor pek anlamadım, 😂
  8. F

Sistem Yükseltme Önerisi

Merhaba dostlar kardeşime bilgisayar toplamak istiyorum ama malum fiyatlar çok uçuk o yüzden elimdeki sistemi yükseltmek istiyorum . 1 hafta sonra doğum günü olduğu için monitör hediyesini aldı :) Bende kasayı yükseltip güzel bir bilgisayarı olmasını istiyorum. Ama sistemime uygun parçalar...
Top Bottom