Arama sonuçları: *

1. FatihKS

bilgisayarımı satıp ne alabilirim

teşekkürler hocam işlemci ne önerirsin ben 1600 af düşünüyorum ama 800 tl civarına rahat bulunuyor
  2. FatihKS

bilgisayarımı satıp ne alabilirim

beyler imzadaki sistemi satmayı düşünüyorum 3500 e ilana koydum biraz da üstüne koyup böyle 6 7k civarına ne toplayabilirim sıfır ikinci el farketmez şimdiden hepinize teşekkür ederim
  3. FatihKS

2000 tl pc toplamaa

tamam beyler sapolun en iyisi hayal kurmaya dewam :(
  4. FatihKS

2000 tl pc toplamaa

arkadaşlar kendi kasamı satıp baştan başlamaya karar verdim toplam 1700 tl param olacak ama babam 300 tl daha alıp 2000 tl yapacağım bu para ile toplama sistem önerirseniz sevinirim monitör dahil ve mümkünse güncel olsun şimdiden teşekkürler
  5. FatihKS

Bu sistem 1600 TL eder mi??

kankam etmez ben gpu yu sadece 220 ye aldım aynı gpu
  6. FatihKS

PC UPGRADE TAVSİYESİ

farketmez ekran kartı ama oyun için kullancam csgo valorant gta5 gibi klasik oyunları oynayacağım
  7. FatihKS

PC UPGRADE TAVSİYESİ

arkadaşlar şuanki pc intel celeron 847 1.10ghz 2core 2 thread hd5450 512mb ddr3 2+2 ddr3 4gb ram 300 watt psu exper anakart arkadaşlar pc yi upgrade etmek istiyorum anakart ve işlemci yi değiştircem bütçe max800 şimdiden teşekkürler
  8. FatihKS

700 TL CSGO İÇİN SİSTEM

teşekkür ederim monitörüm var
  9. FatihKS

700 TL CSGO İÇİN SİSTEM

arkadaşlar benim elimde bir sistem var celeron işlemci hd 5450 ekran kartı falan var bunu 700 800 tl arasına satıp en azından cs go 60 fps alabileceğim bir sistem toplayabilir miyim? yardımlarınızı bekliyorum :)
  10. FatihKS

6500 TL'ye hazır sistem tavsiye eder misiniz?

beyler 6500 max bütçe var hazır sistem önerir misiniz fazla render yapmayacağım çoğunlukla oyun
Top Bottom