Arama sonuçları: *

1. Faveouls

RYZEN 7 9700x DDR5 Sistem Topluyorum, Sistem Uyumu Sizce Nasıl?

PCIe5 port farkı var genel olarak diğer tüm özellikleri neredeyse aynı. Birkaç usb port ve PCIe5 dışında bir şey yok diyebilirim. Aradaki fark ise neredeyse 3000TL o yüzden B650 öneririm.
  2. Faveouls

RYZEN 7 9700x DDR5 Sistem Topluyorum, Sistem Uyumu Sizce Nasıl?

Parçalar: Ryzen 7 9700x Gigabyte RX7600 MSI B650 TOMAHAWK Wi-Fi(Aldım) Patriot Viper 2x16GB 6000Mhz CL30 KC3000 1TB m.2 Raijintek Cratos 850W 80+ Gold(Aldım) NZXT H5 Flow Bu sistemin ekran kartını 5070TI...
  3. Faveouls

İŞ YERİ İÇİN TOPLADIĞIM SİSTEMİ DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?

21.5" 2000TL falan o civarlarda önerebileceğin farklı bir monitör var mı? Diğer 2000TL olanlara baktım da en mantıklısı bu geldi. Ayrıca sistem genel olarak nasıl?
  4. Faveouls

Onu kaçırmışım ama ekstra 1tb ssd ve monitör var ve parçalar daha iyi o yüzden kendi topladığım sistemden yanayım. Teşekkürler yine de.
  5. Faveouls

O sisteme baktım zaten. Senin paylaştığında 8GB ram var, 1TB ekstra depolama için sata ssd yok. Kasası ve psu markasını ilk kez gördüm ve 350W güç kaynağı, 80+ değil, korumaları var mı yok mu belli değil elektrik kesintilerinde vs. sıkıntılı. Ekstra olarak o sistemde monitör ve 1TB sata ssd yok...
  6. Faveouls

Ara Toplam Tutar: 15.509TL Böyle bir sistem topladım iş yeri için. Anakartı bilerek B550 aldım b450 falan almak istemedim. Kasa olsun ram olsun minimum düzeyde kaliteli parçalar almaya çalıştım ne kadar başardım bilmiyorum. Sizlerde değerlendirirseniz sevinirim. Ryzen 5 5600G (4255TL) G.skill...
  7. Faveouls

İŞ YERİ İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

İstediğim sistem parçaları: Ryzen 5 5600G tarzı apu işlemci (Intel veya AMD) 16GB Ram 1TB Harddisk 500GB M2 SSD Anakart fark etmez Elektrik kesintilerinde vs. zarar görmeyecek bu parçalara uygun psu(kasaya dahil olan psu'lar da olabilir) Bu tarzda hazır sistemi sağlam, dayanıklı parçalarla...
  8. Faveouls

Ekran Kartı Önerisi

Burada bütçe önemli. İlerideki işlemci bütçeniz de aynı. 6600XT alın derim şimdilik ama ileride 6600XT'in gereksinimi fazlasıyla karşılayan bir işlemci alırsınız boşa gider vs. vs. Detaylı olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz.
  9. Faveouls

Ekran Kartı Önerisi

6600'ü tam anlamıyla besleyecek işlemci değil ikisi de. Ancak illaki bu ikisini alacaksan bi tık daha iyi besleyeceğinden ryzen 4300g'i tavsiye ederim. (Besleme konusunda yanlışım var ise ekleme yaparsanız sevinirim)
  10. Faveouls

İşlemci/Ekran Kartı Upgrade Tavsiyesi İstiyorum

Sistemimde ekran kartı ve işlemciyi değiştireceğim. Şu anki sistem parçaları; Gigabyte b450m s2h 16GB 3200Mhz ram 500Gb NVMe m.2 Corsair 650w 80+ Hepsiburada da Gigabyte Eagle 3050 5900TL. 3050+5600x yapmayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi de alırım.
  11. Faveouls

Çözüldü✓ 280hz monitör aldım nasıl sistem almalıyım

Ben alamaz demiyorum stabil olarak alamaz diyorum. Surekli 250-300+ fps arasi degisir hatta bazi durumlarda 250 altina bile duser o islemci ile. Ee o zaman ne anlami var 280 hertz monitor almanin.
  12. Faveouls

Çözüldü✓ 280hz monitör aldım nasıl sistem almalıyım

O islemci ile stabil 280 fps alamaz valorantta.
  13. Faveouls

Ekran Kartsız i7 11700K Sistem Sizce Fiyatına Göre Nasıl?

Benim sistemim var zaten tanıdığım biri için sormuştum. Bir süredir takip etmiyorum donanımları vs. Yorumunuz için teşekkürler.
  14. Faveouls

Ekran Kartsız i7 11700K Sistem Sizce Fiyatına Göre Nasıl?

Arkadaşlar bir tanıdığım düşünüyor şu an kendisinin ekran kartı yok. Bu sistem sizce 11.000TL'ye değer mi? Parçaların hepsi 1 aylık, kutu ve faturaları duruyormuş. Ekran kartını sonradan satın alıcak bulduğu zaman. Cevaplarınızı bekliyorum.
  15. Faveouls

1050ti+ r5 1600 af sistem

Evet mantıklı olur ve belirttiğin oyunlar için yeterli sayılan/sayılabilecek bir sistem.
  16. Faveouls

Bu Zamanda Pc mi Yoksa Telefonmu?

Ben iphone 11 satın aldım, aldıktan 2 ay sonra satıp pc aldım ve çok da memnunum açıkcası. Bana göre 3000-5000TRY üzeri telefonlar kozmetik ve lüks, kullanıcısına göre değişir tabii ki. 3000-5000TRY fiyat aralığındaki telefonlar fazlasıyla iş görüyor. Ayrıca iphone model dışında telefon...
  17. Faveouls

2.el 2 adet pc buldum hangisini alıyım

RX 580 sistem kesinlikle tavsite etmiyorum. Kendim denedim ve iade ettim.
  18. Faveouls

Valorant +240 FPS Yayın açabilecek sistem tavsiyesi

Nesi troll ki bunun? Troll olsa bile sen önereceğini öner doğruysa okey, değil ise yanlışlarını başkaları düzeltir ve bu konuyu başka gören insanlara yardımcı olur.
  19. Faveouls

İ3 10100F + GTX 1650 5499 TL / İ3 10100F + GTX 1660 SUPER 8099 TL

https://www.incehesap.com/battle-silver-webtekno-gaming-pc-fiyati-43357/ b uvarken alınmaz o. Corsair kasa ile değiştirirsiniz psu değişmesi için.
  20. Faveouls

5000 TL'ye İkinci El i3 10100F+GTX 1650 Sistem Alınır mı?

Asus Tuf Evo 5600XT kullanıyorum, düz tuf versiyonu cidden çok ısınıyor bellek konusunda. Evo versiyonunda düzelttiler onu, ayrıca o sistem alınmaz gibi o fiyata ama siz bilirsiniz.
Top Bottom