Arama sonuçları: *

1. F

vatan bilgisayardan pc toplanır mı

Para sıkıntın yoksa toplanır tabii ki
  2. F

Çözüldü✓ DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alıyorum ?

ankaradaysan benim sistemi satıyım sana g3 sistem + monitörü verim
  3. F

G3 sistem UPS kargo.

Gelecekleri günü bilsem evde dururdum site üzerinden güncellenmemis o ayrı bı konu da monitörde sipariş vermiştim o hala İstanbul'da gözüküyor
  4. F

G3 sistem UPS kargo.

Ya bu nasıl rezil bı kargodur kasa siparisinin yanında monitör de aldım ayrı ayrı kargolarla verilmiş kasa ankarada şubede bekliyor monitör hala istanbuldaymis arayıp sorduğumda 3 gün içerisinde teslim edilir diyorlar.siparisi geçen salı günü vermiştim
  5. F

G3 sistem rtx2060 fan.

G3 sistemdeki ekran kartı diye belirtmiştim ama
  6. F

G3 sistem rtx2060 fan.

Ondan bahsetmiyorum mesele rog strix serisi 55 dereceyi gecince fanlar çalışmaya basliyor buda öylemi onu soruyorum
  7. F

G3 sistem rtx2060 fan.

G3 sistemdeki ekran kartının fanları normalde dönüyormu yoksa belli bir dereceyi geçince mi dönmeye başlıyor
  8. F

G3 sistem UPS kargo.

Aradım kendim gelip alıyım diye öyle olmuyor dedi isterseniz adres değiştirin dedi bende farklı bı adres girdim şuan
  9. F

G3 sistem UPS kargo.

Bugün gelmişler ama evde değildim geri götürmüşler.Kargoyu aradığımda ise şubeden alamassiniz diyor şimdi tekrar getirceklermi ne yapacağım bilen varmi
  10. F

G3 soğutma hakkında.

Siparişe not ekledim takarmisiniz diye ama bakalim
  11. F

G3 soğutma hakkında.

Arkadaşlar G3 siparişini verdim şuan videoda biraz fazla geldi ısı değerleri onun için 2 adette fan siparişi verdim kasanın üst tarafı için . bu fanları takıp gönderirler mi yoksa benmi takacağım gelince
  12. F

İki sistem arasında kaldım yardim

Ryzen 3600 yanlış yazılmışta G3 alıyorum ozaman
  13. F

İki sistem arasında kaldım yardim

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-3600-msi-rtx2060-ventus-gpoc-gigabyte-b450m-s2h-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Bu sistem mi yoksa yeni çıkan G3 mü
  14. F

8000 ₺ monitör dahil sistem

Monitör ile birlikte 8 bin lirayı geçmeyecek sistem arıyorum.yeni çıkan sistem 8 bin lira ama monitöre para kalmıyor
  15. F

Bu sistem bu fiyata Alınır mı?

8500 civarı ne alabilirim peki monitör dahil
  16. F

Yorum yapanlara teşekkür ederim bu sistemi ne kadar vermeliyim adama soyleyim verirse alirim
  17. F

Asus marka 144 Hz 1 MS dedi tam modelini sormadim
  18. F

Nasıl yapacagim beceremedim 1627401964 1627401993 Resim ekledim arkadaslar
  19. F

https://letgo.onelink.me/O2PG/1c15f9af 1627401820 Tekrar attım oldumu
  20. F

Bu sistem bu fiyata Alınır mı? https://letgo.onelink.me/O2PG/ef8c8dfb Monitorle birlikte 8700 istedi Asus 144hz 1 MS monitormus Garantileri Aralık'ta bitiyormus
Top Bottom