Arama sonuçları: *

1. F

6500 XT uygun sistem önerisi

Hocam yardımınız için teşekkürler. Sanırsam 3300 X PCIe 4.0 eğer öyle ise sistemime B550 Asus m.k anakartı ile takacağım.
  2. F

Ekran kartıda dahil mi buna? Yani B550 anakart alırsam ama işlemcim PCIe 3.0 olursa anakartımın PCIe 4.0 olması ekran kartım için yararı olmayacak mı?
  3. F

Hocam işin içinden çıkamadım :D Şimdi anakartım PCIe 4.0 olursa ben 4500 ve 5500 takarsam performans mı düşecek yoksa çalışmayacak mı? 3300X bir nebze mantıklı geldi eğer öyle ise hocam
  4. F

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Aklıma iki soru takıldı sadece: Msı mortar max yerine bu alınır mı ? ( Bütçem kısıtlı biraz ama bu anakartın çok artı özelliği var ise artırabilirim) --...
  5. F

O zaman bu karta uygun sistem dizer misin? Aklımda şu var: Ryzen 5500 Dark guardian pro Fsp 550w 6500 xt (8x12 amd uyumlu ram) B550 asus mk
  6. F

Ne kadarlık bir fark söz konusu? %15?
  7. F

İntel tabanlı kurmayı düşünmüyorum işlemci olarak Ryzen 4500 düşündüm sizce kötü mü hocam?
  8. F

6500 XT ekran kartı almış bulunmaktayım sevgili dostlar. Uygun fiyata işlemci ve anakart arıyorum sonradan anakartı PCI 4.0 yükseltebilirimde. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  9. F

2022 fiyatları ile APU sistem toplamak

Hocam şuan maddi durumum müsait olmadığı için böyle yapmak zorundayım. Kartı seneye kesin alacağım yada yılbaşı zamanı. Ama bir an önce sisteme kavuşmak istiyorum. APU çok mu kötü diyorsun sıkıntı çıkarır mı?
  10. F

Yazıda yazdığım gibi ileride RTX 2060 ve RTX 3050 almak istiyorum. Ama şuan alacak durumum olmadığı için beni Medium-High götürebilecek sistem topluyorum özellikle Forza 5 ve Assetto Corsa Competizione gibi oyunlar oynayacağım. 1643548247 Hava akışı iyi mi hocam? Birde sıvı soğutma ile mi...
  11. F

Teknobiyotik'te şu sisteme denk geldim; https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/teknobiyotik-amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Bu sisteme baktım ve güç kaynağı bana göre değil ve bazı parçaları. Bende sistemi şöyle dizayn ettim...
Top Bottom