Arama sonuçları: *

1. Flushixy

12.000 TL Bilgisayar Toplama

Teşekkürler. İnceleyeyim
  2. Flushixy

görünüşün hiçbir önemi yok, fiyat/performans olarak en üst olsun yeterli. 3000 serisi ekran kartlarını da beklemeyi düşünüyorumda malum Türkiyede fiyatlar..
  3. Flushixy

Selam millet, artık bilgisayar almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. 12-13K bütçem var. Hem yazılım ( unreal unity vs.) uygulamalarda sıkıntı yaratmayacak, hem de rahat oyun oynatabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Laptop veya Toplama olabilir ancak ağırlıklı tercihim Laptop çünkü okulda...
  4. Flushixy

Sonunda istediğim sistemi alabildim

Hayırlı olsun.
  5. Flushixy

Kargo Konusu Hakkinda Ups İtopya

Kargo barkodu okutulmamış, ürünler muhtemelen UPS'nin elinde ve kargo faturaları vs. hazırlanmış fakat daha sisteme girilmemiş.
  6. Flushixy

Donanım Arşiv Yeni Sistemi Haftaya Cuma

4000+ olacak diye düşünüyorum
  7. Flushixy

4500 TL - İtopya'dan sistem topladım, sizce nasıl olmuş? Önerileriniz neler?

Konu başlığını düzenlemeniz yeterli olur.
  8. Flushixy

4500 TL - İtopya'dan sistem topladım, sizce nasıl olmuş? Önerileriniz neler?

(Konunun ve başlığın tamamında büyük harf kullanmanız yasak, lütfen düzeltin.)
  9. Flushixy

@Abdullah Hacıgül Abi ne olur 4000 tl nvdia sistem topla abi

Abdullah abi yeni sistem toplanacak mı sorularına " piyasa berbat " dedi. Yakın zamanda sistem toplayacağını sanmıyoruz. Birde özel istek yapmışsın :D
  10. Flushixy

Bilgisayar kendi kendine kapandı ?

Isınma sorunu olabilir, psunuz yetersiz geliyor olabilir sisteminiz nedir?
  11. Flushixy

bu sisteme wd blue tb 3.5 eklenir mi?

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir. Benim oynadığım oyunlar az yer kaplar, seninkiler fazla. Tamamen tercih meselesi ama bana göre gereksiz. 500 GB'yi bile doldurmadıktan sonra neden depolama eklemesi yapayım.
  12. Flushixy

bu sisteme wd blue tb 3.5 eklenir mi?

Gereksiz. Bende ön yargılıydım yeter mi vs. diye ama fazlasıyla yetiyor şuan diskimde 4 oyun kurulu ve hâla 300 gblik boş alan var
  13. Flushixy

donanım arşivi yeni sistem ne zaman gelir

Bugün böyle bir konu daha açılmıştı ve @Abdullah Hacıgül " Piyasa Berbat " diye bir mesaj yazmıştı, piyasa düzelene kadar geleceğini zannetmiyoruz.
  14. Flushixy

Beyler 200 tl lik kulaklık önerisi

İndirimi bekleyerek JD - 710 alabilirsin.
  15. Flushixy

Güç Kaynağı Ve SSD Önerisi Lazım

Olabilir kendim çok sıkıntı yaşadım, garanti konusunda vs.
  16. Flushixy

Eski Sistem Hakkında Kararsızım

DDR2 8 gb ramlar max 100 TL ramini yükseltmelisin öncelikle, Arkadaşın dediği gibi q6600 işlemci gt730 işini görecektir.
  17. Flushixy

Güç Kaynağı Ve SSD Önerisi Lazım

SSD olarak Samsung ve Kingston alabilirsin, PSU'da ise ucuza kaçmayıp kaliteli bir psu almalısın, Everest FSP tarzı markalardan uzak dur.
  18. Flushixy

Yeni sistem gelmiyor kesin bilgi

Evet, hepimiz yeni sistem diye düşünüyorduk ama bence bu daha güzel oldu :) Yine yaptı yapacağını @Abdullah Hacıgül
Top Bottom