Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

Bilgisayarım bu fiyat eder mi?

Hocam acil olduğu için bu fiyat yazdım. Zararına mı diyorsun?
  2. Gökberkk

Bilgisayarım bu fiyat eder mi?

Dostlar bu sistemi 6000₺'ye satıyorum sadece kasa olarak sizce nasıl fiyat? Parçaların hepsinin kutu faturası mevcut. AMD Ryzen 3 2200G Asus Prime A320M-F mATX Galax Nvidia Geforce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 128 BİT XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz Apacer Panther AS340 240 GB Sata SSD (SIFIR)...
  3. Gökberkk

apu sistem önerir misiniz?

Hocam iyi performanslı da bu fiyata ekran kartlı sistem bakmak daha mantıklı bence.
  4. Gökberkk

Kasa almak mı Klavye Almak mı daha mantıklı ?

Kasanın hava akışı iyiyse değiştirmeye gerek yok bence, kaliteli hot swappable mekanik bir klavye güzel olur, uzun yıllar kullanırsınız.
  5. Gökberkk

10-15K arası oyun odaklı hazır sistem önerisi

İtopya'dan isterse bedava olsun tırnak makası bile almam. Satış sonrası destekte vasat ötesi bir kurum. Haftalardır iletişim kurmaya çalışıyorum ve tek yaptıkları sürekli ertelemek. Yetkili servisi arıyorum tekrar İtopya'ya yönlendiriyorlar derken allak bullak oldu. Çözüme kavuşturmak için ya...
  6. Gökberkk

10-15K arası oyun odaklı hazır sistem önerisi

Aynen ama stokları saniyeler içinde tükeniyor onların. 2024'e hoş geldiniz. :D
  7. Gökberkk

AM5 e geçme vakti geldi mi?

Hocam ramler 2000₺ eder. Anakartı pazarlık yapmak kaydıyla 3500 ₺'den ilana koyabilirsiniz ( bu fiyata sıfır msi am4 anakartlar mevcut.) İşlemcinin edeceği de max 1100₺.
  8. Gökberkk

AM5 e geçme vakti geldi mi?

Bu devirde aldığınız yanınıza kâr hocam, bütçeniz yeterliyse ve almaya niyetiniz varsa zaman kaybetmeden kasayı ilana koyun ve parça aramaya başlayın derim.
  9. Gökberkk

fiyatına göre sistem

Fiyat çok hocam. Bakıyorum şuan ikinci el sistemlere. 1707426201 Bunları buldum. Fiyat şişiren o kadar çok ki anca bunlar var hocam. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-3500x-rx-5700xt-gaming-pc-1151321179/detay...
  10. Gökberkk

fiyatına göre sistem

O zaman 18.000 ₺'lere çıkacaksın dostum.
  11. Gökberkk

fiyatına göre sistem

Bütçeyi biraz daha zorlarsan Ryzen 5 5600G sistem toplayabilirsin ya da ikinci el tercih etmen gerek.
  12. Gökberkk

SİSTEMİMİ SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM EDERİ NEDİR SİZCE

Bu paraya 9400F ve RTX 2060 sistemler var?
  13. Gökberkk

Ekran kartı ve monitör tavsiye

Ekran kartı: https://www.n11.com/urun/xfx-amd-radeon-rx-6600-speedster-swft-210-rx-66xl8lfdq-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-2177784?magaza=tebilon&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Monitör...
  14. Gökberkk

Topladığım ekransız sistem nasıl yorumunuz nedir fikirleriniz önemli !!!

Hocam Türkiye'den almanız daha iyi bence garanti hizmeti açısından, sorun çıkacağını zannetmiyorum ama belli de olmaz. ID Cooling SE serisi tavsiye ediliyor ona bakabilirsiniz.
  15. Gökberkk

İşlemci soğutucudan bahsediyorum. 1300₺ ekleyebilirsiniz fiyata.
  16. Gökberkk

Bir de ekstra soğutucu ekleyin hocam o işlemciye. Stok soğutucu ile çok verim alamıyorsunuz.
  17. Gökberkk

API sistem toplayacağım

İstek attım hocam
  18. Gökberkk

API sistem toplayacağım

İletişim adresi var mı hocam? Şu an dışarıdayım ve telefondan teker teker bulup eklemek zor olacak Instagram falan varsa daha kolay olur.
  19. Gökberkk

API sistem toplayacağım

Hocam kasa için 2000₺ demişsin fakat o fiyata psu dahil güzel bir kasa bulmak zor. Düşük kalitede olur. Bana net bir bütçe söylerseniz araştırayım. Mesh panel tercih etmeniz hava akışı açısından önemli.
Top Bottom