Arama sonuçları: *

1. GRR8

VTNMSİ 5600x Rtx 3060 ti Nasıldır ?

Ekstra kendisi koymuştur ya. Zannetmiyorum olacağını. Sağ ol bu arada link için.
  2. GRR8

VTNMSİ 5600x Rtx 3060 ti Nasıldır ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600x-msi-rtx3060ti-gaming-x-trio-mag-b550-tomahawk-corsair-480gb-nvme-16gb.html#genel-bakis Bana ucuz geldi. Vatan gibi bir yerin sattığını görüncede şaşırdım. Kaçırdığım, görmediğim bir eksiği var mı diye size sormak istedim.
  3. GRR8

Sinerji Aurora Alınır mı ?

Şuanda sinerji aurorayı özelleştiridiğim zaman 13.248 tl oluyor. Sizce alınır mı ? Özelleştirmeler : -Ryzen 7 3700x -Corsair CV 650W 80+ -Kingston A2000
  4. GRR8

Sinerji Gaia Nasıldır, Alınır mı ?

Muhtemelen daha düşük bütçeli bir sistem olur o ama onada bakıcam. 1606213827 Olabilir.
  5. GRR8

Sen ne önerirsin ?
  6. GRR8

Zamanım olsa bekliycem ama acil bir bilgisayara ihtiyacımız var.
  7. GRR8

Sinerji Gaia sizce nasıl ? Bu özelliklerde başka önerebileceğiniz bir sistem var mı ? (Ekran kartını msi yapıcam)
  8. GRR8

9000 TL Rakipsiz Sistem!

Profil fotoğrafında beğenmiş :D
  9. GRR8

İtopya güvenilir mi ?

Güvenilir.
  10. GRR8

Bilgisayar topladım:))

Hayırlı olsun ....
  11. GRR8

Arkadaşlar bir sistem topladım ve bir sorum olucak ilgilenir misiniz?

Başka bir bilgisayardan usb ye windows atıcaksın. Sonra bilgisayar açılırken usb yi seçiceksin ve windowsu kurucaksın. Sonrada aynı işlemleri hdd ne veya ssd ne yapıcaksın kendi bilgisayarından. Burdan yapabilirsin. Şimdi ben tam anlatamadım.
  12. GRR8

Arkadaşlar bir sistem topladım ve bir sorum olucak ilgilenir misiniz?

Keyler ilk windowsu kurarken çalışmıyor zaten. Windowsu kurduktan sonra "ürün etkinleştirme" kısımına gelip aktif edersen hiç bir sıkıntı çıkmaz. Arkadaşımda aldı 6 liraya şuanda hala sıkıntısız kullanıyor.
  13. GRR8

Bu bilgisayar oyun oynatır mı

Ekran kartı ?
  14. GRR8

3000mhz CL15 | 3200mhz CL16 mı?

Aynılar nerdeyse. Ama ben yinede 3200mhz al derim.
  15. GRR8

PC 2 EKRAN KARTI TAKMAK

Pek önerilmiyor 2 ekran kartı. Genelde bitcoin miningciler yapıyor. Oyunlar vs. daha fazla performans vermez.
  16. GRR8

PCH F Class 1.0 [PC Hocası] Alınır mı ?

SSD sıkıntılı... Birde daha ucuzunu bulabilirsin.
  17. GRR8

[Aquairs 5AN] Psu yeterli mi ? Monitör nasıl ?

Tamam. Sağol.
  18. GRR8

[Aquairs 5AN] Psu yeterli mi ? Monitör nasıl ?

1.759 tl 1.769 TL'ye de viewsonicin 27" lik bir monitörü var onuda alabilirim.
Top Bottom