Arama sonuçları: *

1. G

İlk defa sistem topluyorum sizce sistem nasıl?

https://www.gaming.gen.tr/urun/337579/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce Monitör bunu seçtim. 1732370226 O da doğru. 4070ti veya 4070ti super li sistemlerin en kralı olur bu fiyatlara.
  2. G

Yok olmaz. 12gb ile 1080p yi de rshat oynarsın. Sadece genelde asıl o kartlar 2k için yapılır. (Rtx3060 12gb, rtx4060ti 16gb ve rx7600xt 16gb hariç çünkü bunlarda o vram i ful kullanabilecek güç yok.) Boyutlandırma ve çözünürlük uyumu şu şekildedir: 24 inç FHD 27 inç 2k 32 yada 34 inç 4k 36+ 8k...
  3. G

Hocam o zaman şöyle okkalı güzel 2k 260hz bir monitör vardı ister misiniz? 27 inç. Sistemide ona göre ayarlarım. Para da artabilir zaten denerim. Hocam o uygunsuzluk mevzusu şu mesela 4090 alırsın 4k oynarsın okey ama 1080p oynarsın aşırı abzürt olur. Hemde ztn kartın asıl amacı 4k oyunculuk ve...
  4. G

Hocam, 4080s 2k canavardır. Yani 2k da deli manyak fps alirsiniz ve 1080p icin uygun degil diye biliyorum. Sistem burda secilcek parcalar da bunlar...
  5. G

Yukseltirsiniz hocam sıkıntı olmaz. İşlemci yukseltir gibi anakart da yukseltiliyor. Cikariyorsunuz kablolari takiyonuz yenisini. Diger bilesenleridr karta takiyonuz tamamdir bitti. Isi riske atmamak atına en az 750w tavsiyemdir. Neticede o kadar para dokuyoruz birsey olsun istemeyiz demi...
  6. G

O sistemde corsair 300D olan 750w lık veya 850w lık psu+kasa secilip, ssd kingston renegade, ram 2x16gb corsair ram ve sogutucuda iyi guzel 360mm secilirse alinir sistem. Ama 90k ya falan 4080-4080s daha iyi gider. Guzel kombolu sistem bakmak lazim detaylica
  7. G

Gaming gen de ki sistemlerde r7 7800x3d yok r7 9800x3d vardı guzel sistem vardi ama ozellestirmeli 92k ya geliyordu. 2k civari yukseltirim derseniz bulup atayim size o sistemi ozellestirip. Kasa konusunda tabi fanlar fark olusturur baya. Anakart konusunda endisenizi anliyorum ama cokda...
  8. G

Sankim anakart ve ssd çok uçuk kalmış. Anakarta güzel yakuşuqlu bi b650 ssd olarak da çok istiyorsanız samsung 980 pro alabilirsiniz. Zannımca diyorum ki ssd yi 980 pro veya kingston kc3000 seçin, anakartıda güzel iyi bir b650 seçin derim. Ayrıca o kasada tek bir fan var sanırım ve 5 tane...
  9. G

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Tek bi yerden dahi olsa bende riske atmayın derim kritik mevzular bunlar
  10. G

Hacı crack indirme la 💀
  11. G

bir şey olursa ben de forumda burda, yaz yeter. 1731878732 Hadi bakalım. Ben yatıyorum malum okul var, iyi geceler efendim tekrardan hayırlı olsun :)
  12. G

Bende 270hz fhd var. 260hz 2k baya feci olur 😂
  13. G

O zaman tamamdır reiz.
  14. G

Baya iyi aslında. Beğendim hayırlı olsun, nice güzel günlerde kullanın. Sadece soğutucu şüpheli o kadar 1731878424 Monitörü iyi seçmişsin helal olsun. Tam uyumlu.
  15. G

Ram ler kit olursa sorun çıkma ihtimali yok. Ayrı alırsan tam aynı model olmalı ki onla bile düşük ihtimalde olsa risk var. Bütçen neyse max yaz. İstersen bi bakayım başka sistem vatan dan.
  16. G

Bu pcyi topladım iyi midir

Oynayacağın oyunlarada bağlı idare edebilir
  17. G

Soğutucu düşük kalır
  18. G

Bu pcyi topladım iyi midir

O işlemciye thermalright peerless assassin 120 alsan yeter. Yada git phantom spirit 120 se al ama sıvı sogutucu alma. Gereksiz. 2k oyunculuk için 7700xt de olur ama 7800xt çok daha iyi olur. Anakart harbi abartı olmuş. Anakart kısılırsa daha çok para elde kalır.
  19. G

Xpg lancer ram 2x8gb miş onu secebilirsiniz anakart için dediğniz gibi asus b650m-r seçin ssd için crucial 1tb seçebilirsin yada samsung un 1tb sini seçebilirsin ama o samsung ssd de idi galba kronik sorun vardi sanırım arastirmak gerek. Tanıdığınız varsa onada danisabilirsiniz. 5-6 sene sizi...
Top Bottom