Arama sonuçları: *

1. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Kanka ben indirimde aldım normal fiyatı 35 bin tl 32300 e aldım ben o yüzden dedim
  2. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Asus tuf a 15 serisi 7735 4060 lı modeli 1720891668 Hiç kullanmadım indirimde iken fazla araştırmadan aldım cihaz tv nin yaptığı teslere baktım cs2 de bile 92 dereceyi gör0yor ben 80 85 max gören bir pc arıyorum o yüzden azer nitro 16 alacam büyük ihtimal
  3. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Hepsi burada ben 32300 tl ye almıştım şimdi 35 36 ya satıyorlar bence sorf fazla kar etmek için bile alırlar ama bekliyecez
  4. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Laptop çok ısınıyor asus tuf a15 modeli bende daha iyi bir modeli tekrardan hepsi burada üzerinden alacam diye iade talebine bildirdim ki öyle yapacam azer nitro 16 alacam iade olursa olmasa 95 derece sıcaklıkla oynarım artık ne yapiyim
  5. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Hepsiburada üzerinden laptop satın aldım cihazın kutusu açıldı ama sadece bios a bakıldı onun dışında windows yüklenmedi ve her şeyi tas tamam bir şekilde iade etmek için gönderdim kutusu açıldığı için iade edilmeme durumu olurmu kutusu açılmış ürünlerde iade yok diyorlarda bilgisi olan varsa...
  6. HaYaLiÇiNDe

obs ile çekilen video donuyor

hangi ayarı yaparsam yapiyim video kaydını ekran kartı ile alıncada video donuyor işlemci ile alıncada sistem bilgilerim işlemci 10100f ekran kartı gigabayt 1660 süper bilgisi olan varsa dönüş yapabilirmi kafayı yemek üzereyimde
  7. HaYaLiÇiNDe

ramlarin mhz yükselmiyor

eyw anladım kanka işlemci 10100f desteklemiyor demekki
  8. HaYaLiÇiNDe

ramlarin mhz yükselmiyor

hocam ramlarim 3200 mhz ama bios güncel olmasına rağmen 2000 küsürde çalışıyor değiştirmek istedim biostan ama olmadı ne yapmam lazım doğdu yaptığımada eminim anakart modeli b560m-k
  9. HaYaLiÇiNDe

Mod Art Pc Yaptığı Sistem

Kanka aslında bilgisayara ihtiyacım var buda bahane oluyor bir yandan yoksa kendi param olmasına rağmen babam aldırmazdı bana eper az biraz kazanırsam babamı ikna edip rig kurabilirim 3 4 ekran kartlı ama bakalım hayırlısı sistem gelsin önce bir elime deniyelim bakalım ne olacak 1647377436 Bu...
  10. HaYaLiÇiNDe

Anlamadım kanka ne yazdığını tek kartlamı demek istiyorsun
  11. HaYaLiÇiNDe

Kanka şimdi mining yapacam ama satmıyacam biriktirecem eteryum yüksekken satacam şimdi elimde altın tutsam 200 bilemedim 400 gelecek bir tanesinin üstüne ama bu sürekli ileriye dönük yatırım
  12. HaYaLiÇiNDe

Kanka köye yolluyacam pc yi çiftçilere elektrik faturası az geliyor o yüzden şimdi her kez dalmasın bana ooo diye bırakında o kadarda olsun
  13. HaYaLiÇiNDe

O zaman en mantıklısı kalması
  14. HaYaLiÇiNDe

Mod art pc nin yaptığı sistemi 9600 tl ye aldım aslında 15 bin tl ya kadar bütçem vardı donanım arşivinin abdullah abinin yaptığı sistemi alacaktım ama mining TE yapmam lazım çünkü 6 tane altın bozdurdum alabilmek için ama 3050 12 mh aldığı için almadım kısacası almak la iyi mi? yaptım yoksa...
  15. HaYaLiÇiNDe

Abdullah abinin yeni yapacağı sistemi beklemeli miyim?

Abi 6 çeyrek bozdurdum 2.5 k zarardayım 3 hafta önce bozdurdum v4.5 ten beri size güvenerek tekrardan bekliyecem yeni sistemi 15 k ya kadar bütçem var yeni gelecek sistemi 13 k ya toplarsanız şimdi 5 bine topladınız 10 bine topladınız şimdide lütfen 13 k ya bir sistem benim gibi arkadaşlar için...
  16. HaYaLiÇiNDe

İ5 10400F'li F/p Kasa Aldim

Kanka link atsana
  17. HaYaLiÇiNDe

Abdullah abinin yeni yapacağı sistemi beklemeli miyim?

Kanka tekrardan atsana gözümden kaçmış sanırım 1646907145 5k ya 10400f yok ki kanka en az 6 6.5 varsa link atsana 1646907194 Kasanın link var mı kanka
Top Bottom